Survivor 4: Επέστρεψε στο παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Δεν πίστευε στα αυτιά της μόλις άκουσε τα λόγια του Γιώργου Λιανού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Επέστρεψε στο παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Σε έξαλλους πανηγυρισμούς «ξέσπασε» η κόκκινη ομάδα στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στη Σοφία Μαργαρίτη, ότι συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας στο έπακρο τις πληροφορίες, που σας μεταφέραμε.

Η μηχανικός βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αφού ο τραυματισμός στο πόδι της της στοίχισε αρκετές μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, με το ιατρικό επιτελείο να επανεκτιμά το ποια είναι τα δεδομένα και να δίνει, τελικά, το «πράσινο φως», μιας και πριν λίγες μέρες ήρθε ειδικός γιατρός από την Τουρκία.

Survivor Λιανός

Ο Λιανός έκανε την ανακοίνωση με… σασπένς, αλλά στο τέλος είχε καλά νέα, με τη Σοφία να δείχνει ανακουφισμένη και την ομάδα της να είναι σαφέστατα χαρούμενη, που θα παραμείνει στις τάξεις της.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Σοφία Μαργαρίτη: Η μητέρα της "άδειασε" τον πρώην σύζυγό της στον αέρα του Ευτυχείτε

Στην χθεσινή εκπομπή Ευτυχείτε έκανε μια παρέμβαση ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μαργαρίτη και την άδειασε κανονικά διαψεύδοντας τα όσα η ίδια έχει αναφέρει στο Survivor για τα παιδιά της. Σήμερα, στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε το εξώδικο που είχε αποστείλει η παίκτρια στον πρώην της αλλά και δημοσιοποιήθηκαν πολλές λεπτομέρειες για την μεταξύ τους σχέση.

Στο εξώδικο αυτό που έστειλε η Σοφία Μαργαρίτη στον σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου του 2020 του γνωστοποιούσε ότι βρήκε εργασία στο εξωτερικό σε project που θα προβάλλεται τηλεοπτικά ώστε να βρει χρήματα για τα παιδιά της! Ταυτόχρονα απαγόρευε να ειπωθεί το παραμικρό για την ίδια και την προσωπική της ζωή!

Οι αποκαλύψεις της μητέρας της Σοφίας Μαργαρίτη