Μάριος Πρίαμος για Survivor 4: "Οι Μπλε χαίρονται που χάνουν! Είναι δυνατόν;"

"Τον συμπαίκτη μου να μην θέλω να δω μπροστά μου εγώ θα φτύσω αίμα για να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάριος Πρίαμος για Survivor 4:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριος Πρίαμος σχολιάζει επεισόδιο Survivor μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram! Την προηγούμενη φορά τα είχε βάλει πάλι με τους Μπλε και συγκεκριμένα τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη!

Το βράδυ της Δευτέρας, πάλι μπήκαν στο στόχαστρό του οι Μπλε που έχασαν επίτηδες το αγώνισμα για να μπορέσουν να βγάλουν στον τάκο τον Αλέξη Παππά και τον Κρις!

Η ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου

"Oι Μπλε χαίρονται που χάνουν!! Είναι δυνατόν; Πώς γίνεται; Τον συμπαίκτη μου να μην θέλω να δω δευτερόλεπτο μπροστά μου, στον αγώνα θα φτύσω αίμα για να μην φύγει από το παιχνίδι και να φύγει κάποιος αντίπαλος"

Μάριος Πρίαμος για Survivor 4

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα 16/2 στο Survivor

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας τον πήραν οι Κόκκινοι και με μεγάλη διαφορά στο σκορ (10-3) κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως οι Μπλε το άφησαν και λίγο γιατί θέλουν να "αποδεσμευθούν" όσο πιο γρήγορα γίνεται από κάποια "προβλήματα".

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας έχει πάλι ως βασικό στοιχείο το νερό και εννοείται πως όλα θα κριθούν στον στόχο.

Σήμερα, δεν έχουμε μιλήσει και ίσως αργήσουμε γιατί μετά τα χθεσινά θέλουμε να σιγουρευτούμε 100%. Κάποια spoils πάλι λένε Μπλε κάποιοι Κόκκινοι! Για να δούμε... Το μόνο τέλειο σε όλο αυτό είναι ότι πλέον έχουν αποκτήσει νόημα και σασπένς οι στίβοι μάχης!

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer εδώ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils.