Survivor 4: Οι Μπλε επιτέθηκαν στην Ελευθερίου - «Πρόδωσες την ομάδα σου και τις αξίες σου»

Την έστησαν στον τοίχο και της φώναζαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι Μπλε επιτέθηκαν στην Ελευθερίου - «Πρόδωσες την ομάδα σου και τις αξίες σου»

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης βρίσκονται ήδη σε πολύ δύσκολη θέση, αφού είναι βέβαιο πως θα είναι δύο εκ των τριών παικτών προς αποχώρηση στο Survivor και, κάπως έτσι, η μπλε ομάδα έβαλε στο στόχαστρο και την Ελευθερία Ελευθερίου, με άπαντες να της επιτίθενται.

Η τραγουδίστρια εθεάθη στην παραλία να βρίσκεται μαζί με τους Αλέξη και Κρις, με τους παίκτες της ομάδας της να εξοργίζονται από τη στάση της και να της ζητούν το λόγο, βάζοντάς την στη μέση και λέγοντάς της, ότι νιώθουν προδομένοι, αφού πρώτα είχε τσακωθεί ο Παππάς με τον Καλίδη.

Survivor Ελευθερία Ελευθερίου

Εκείνες, δε, που δεν την άφησαν… σε χλωρό κλαρί, ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που δε σταμάτησαν να της επιτίθενται, προκειμένου να της «σπάσουν τον τσαμπουκά» και με πρόφαση, ότι πήγε να κάνει παρέα με τον Αλέξη, ενώ έχει επιτεθεί στο παρελθόν και σε εκείνη. Το μόνο που κατάφεραν, πάντως, ήταν να πει η Ελευθερία πως τις βαριέται.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4 - Ελέτσι: «Από την αρχή η Ελευθερία έχει κόκκινο χρώμα στα νύχια»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βγήκε μέσω live σύνδεσης στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με το Survivor 4. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην δώσει απαντήσεις για τα κόκκινα βαμμένα νύχια της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Με αφορμή τα νύχια της στα social media έχει γίνει χαμός, καθώς πολλοί είναι αυτοί που λένε πως αποχώρησε από το παιχνίδι τα έφτιαξε και μπήκε πάλι.

Η αλήθεια ωστόσο σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι μια! Όπως σχολίασε η Ελευθερία Ελευθερίου έχει βαμμένα κόκκινα τα νύχια της από την αρχή του Survivor 4. Μάλιστα, το γεγονός της το είχε σχολιάσει και η ίδια, μόλις την είδε.

Η Κατερίνα Καινούργιου όταν άκουσε πόσο καιρό έχει έτσι τα νύχια ρης σχολίασε «Το σελάκ (ημιμόνιμο) κρατάει, αλλά δεν είναι ωραίο και περιποιημένο». Ενώ, λίγο πριν στην εκπομπή η παρουσιάστρια αποκάλυψε την κομμένη σκηνή του Survivor 4.