Survivor 4: Ο Λιβανής, φίλος της Μαριαλένας, καλεσμένος στο The 2night show

Θα κάνει αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Λιβανής, φίλος της Μαριαλένας, καλεσμένος στο The 2night show

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», θα βρεθεί ο στενός φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, της παίκτριας του «Survivor 4», Γιώργος Λιβανής.

Ο τραγουδιστής θα μιλήσει για τη σχέση τους και θα κάνει αποκαλύψεις, ενώ θα αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή. Επίσης, στην εκπομπή θα βρεθεί και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, πρώην παίκτης του «GNTM».

Η ανακοίνωση για τους καλεσμένους του Αρναούτογλου στο «The 2night show»

Απόψε στις 23.30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Ανδρέα Αθανασόπουλο. Ο τρίτος φιναλίστ του «GNTM3» μιλάει για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας και για τους συμπαίκτες του. Σχολιάζει, επίσης, τη συμπεριφορά και τις έντονες αντιδράσεις του και εξηγεί αν τελικά πήρε επάξια τον τίτλο του «γκρινιάρη» μέσα στο σπίτι.

Πώς ένα παιδί της επαρχίας, όπως δηλώνει ο ίδιος, κατάφερε να συνδυάσει τις σπουδές στην Οινολογία με το modelling; Πώς μπήκαν στο βιογραφικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα εταιριών στον χώρο της μόδας; Τέλος, ο Ανδρέας κάνει beatboxing, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, με τη συνοδεία των «Prestige The Band».

Ο Γιώργος Λιβάνης έρχεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» και συναντά τον Γρηγόρη σε μια συζήτηση που τα έχει όλα: την πορεία του στη μουσική, την τυχαία συμμετοχή του στο «X-Factor», την ευγνωμοσύνη του στον Γιώργο Λεβέντη, την τρυφερή σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που είναι παίκτρια στο φετινό «Survivor», αλλά και τον μεγάλο φόβο του για τα αεροπλάνα.

Τέλος, ο ταλαντούχος τραγουδιστής ερμηνεύει, με τη συνοδεία μπουζουκιού και κιθάρας, μεγάλες επιτυχίες και μας ταξιδεύει με την ιδιαίτερη φωνή του.

Στις 18 Φεβρουαρίου, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Το «The 2Night Show», θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Παντελή, θα προβάλει ένα αφιέρωμα που φτιάχτηκε με πολλή συγκίνηση και πολλή αγάπη για έναν ερμηνευτή που θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας και τα τραγούδια του θα συντροφεύουν τις πιο δυνατές στιγμές μας.

«Survivor 4» - Γιώργος Λιβάνης: «Με τη Μαριαλένα έχουμε έρθει πολύ κοντά»

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Love it» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη του «Survivor 4», ξεκαθαρίζοντας πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό.

O τραγουδιστής έστειλε μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας στη Μαριαλένα και από εκείνη τη μέρα οι φήμες για τη σχέση τους «φούντωσαν».

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γνωριζόμαστε χρόνια. Τον τελευταίο καιρό, έχουμε έρθει πιο κοντά. Από εκεί και πέρα, ό,τι κάνω, το κάνω με την καρδιά μου. Δεν σκέφτομαι ποτέ αν αυτό θα έχει κακή ή καλή προβολή για μένα. Νομίζω, αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να απαντήσει και ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Survivor

Από εκεί και πέρα, γνωριζόμαστε, θέλω το καλό της και την παρακολουθώ ανελλιπώς στην πρόοδό της. Είναι πολύ καλή αθλητικά και αυτό με γεμίζει και με κάνει χαρούμενο, της έστειλα ένα μήνυμα, όπως ακριβώς και μια φίλη της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιβάνης.