Δερμετζόγλου για Survivor: "Κλέψαμε ένα σακουλάκι, δεν ήταν αλεύρι, ήταν στόκος κα το φάμε. Πεινούσαμε πολύ"

Η αποκλειστική εξομολόγησή της στο YOU για τις δύσκολες συνθήκες του τότε ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δερμετζόγλου για Survivor:

Την γνωρίσαμε το 2003, μέσα από το πρώτο Survivor, όπου ήταν και η νικήτρια... Tον Μάρτιο του 2017, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου μίλησε στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα και περιέγραψε τις στιγμές που έζησε τότε και δεν έμαθε κανείς...

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της Ευαγγελίας Δερμετζόγλου για το Survivor

"Ήταν πολύ δύσκολα! Ζούσαμε πραγματική πείνα. Βλέπω τους παίχτες σήμερα έχουν συνέχεια έπαθλο φαγητό και παραπονιούνται για τις καρύδες! Εμείς τότε, έπαθλο φαγητό είχαμε μετά από 1,5 μήνα... Τρώγαμε μόνο καρύδες και τις προμήθειες που μας έδιναν..", εξομολογείται και συνεχίζει: "Τότε θυμάμαι είχαμε πάει με την Ορθούλα και από την πείνα μας ψάχναμε στην ζούγκλα και βρήκαμε μια καλύβα και μπήκαμε μέσα για να βρούμε κάτι να φάμε. Εκεί βρήκαμε ένα σακουλάκι με κάτι άσπρο μέσα και το πήρα, στην ουσία το κλέψαμε, που εκεί οι νόμοι είναι πολύ αυστηροί σε σκοτώνουν κιόλας. Τέλος πάντων το πήγαμε στην σκηνή και νομίζαμε ότι είναι αλεύρι και ξεκινήσαμε να κάνουμε πιτάκια. Τελικά δεν ήταν αλεύρι αλλά στόκος... Έτσι αναγκαστήκαμε να τον φάμε γιατί πεινούσαμε πολύ..."

Ωστόσο, ένα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς περιέγραψε στην κάμερα του Youweekly.gr με το χρηματικό ποσό που άργησε να πάρει και δεν πήρε ούτε αυτό που είχε υπογράψει: "Ναι άργησα πολύ να πάρω τα λεφτά γιατί όταν κέρδισα μου κράτησε κάποια η εφορεία κλπ, και εγώ ζήτησα να πάρω στα χέρια μου αυτά που είχα υπογράψει όχι με τις περικοπές. Με το Mega ήμουν στα δικαστήρια μέχρι και πριν 2 χρόνια που μου έδωσαν τα χρήματα. Τα βρήκαμε εξωδικαστικά! Γιατί εγώ όταν βγήκα τα περισσότερα λεφτά μου τα χάλασα σε γιατρούς. Σκέψου ότι για 2 χρόνια δεν είχα περίοδο...", είπε μεταξύ άλλων η Ευαγγελία.

Το πως περιέγραψε, δε, ότι εκείνη και οι συμπαίκτες της έφτιαχναν μόνοι τους τσιγάρα για να καπνίσουν, είναι πραγματικά ανατριχιαστικό...

Διαβάστε εδώ πως έφτιαχναν και κάπνιζαν τσιγάρα οι παίκτες!

"Στο πρώτο Survivor υπήρξε ερωτική συνεύρεση"

Καλεσμένη πρσφάτως στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου αποκάλυψε πως παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά...

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Ναι υπήρχε ερωτική συνεύρεση, εγώ το έμαθα μετά δεν το είχα μάθει όταν ήμουν στο παιχνίδι μέσα γιατί ήμουν στον δικό μου κόσμο τελείως, δεν ασχολιόμουνα πολύ πολύ με κανέναν αλλά μετά το έμαθα ναι. Ωστόσο, δεν έγιναν ζευγάρι, απλά το έκαναν μόνο. Η ερωτική συνεύρεση γινόταν μέσα στο δάσος."