Survivor 4 - Ιγγλέζου: «Την τελευταία εβδομάδα ήμουν άσχημα ψυχολογικά στους Κόκκινους»

«Αγωνιζόμουν, αλλά αντιμετώπιση που είχα από την ομάδα δεν με βοηθούσε να προσπαθήσω παραπάνω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ιγγλέζου: «Την τελευταία εβδομάδα ήμουν άσχημα ψυχολογικά στους Κόκκινους»

Η Ασημίνα Ιγγλέζου περίπου 3 εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, απάντησε στις κατηγορίες που δέχτηκε πως όσο ήταν στην Κόκκινη ομάδα δεν αγωνιζόταν για να κερδίσουν και χάρισε πόντους στους αντιπάλους.

Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας Ιγγλέζου για το Survivor 4

Βλέποντας τα πράγματα απέξω πια, έχετε δει κάτι που σας πίκρανε ή σας εξέπληξε;

Για μένα το παιχνίδι τελείωσε τη στιγμή που έφυγα, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ τόσο ώστε να με ενοχλήσει κάτι, Αυτό συνέβαινε όσο βρισκόμουν εκεί, γιατί ήταν η ζωή μου. Τώρα δεν με ενοχλεί, δεν με αγγίζει. Σίγουρα δεν μου αρέσει το ότι κάποιοι λένε ότι δεν αγωνιζόμουν για τους Κόκκινους.

Πραγματικά αγωνιζόμουν, αλλά η ψυχολογία μου και η αντιμετώπιση που είχα από την ομάδα δεν με βοηθούσαν να ενταχθώ και να προσπαθήσω παραπάνω. Πρέπει να σας πω ότι την τελευταία εβδομάδα δεν έκλεινα μάτι, τόσο άσχημα ήμουν ψυχολογικά.

 Survivor 4 Iγγλέζου

Βλέπουμε τους Μπλε να δυσκολεύονται πολύ πλέον.

Δυσκολεύονται μεν, όμως δεν είναι όπως ήταν οι Κόκκινοι. Και ο λόγος που έφτασαν σε αυτή την κατάσταση, με τις ίντριγκες, είναι και πάλι κάποια παιδιά που έχουν έρθει από την Κόκκινη ομάδα, όπως η Ελευθερία και ο Άλεξ. Ο Νίκος, ο Τζέιμς και η Μαριαλένα δεν έχουν αλλάξει, είναι αυτοί που ήταν. Ξέρουν ότι κάποιος θα κερδίσει στο τέλος, αλλά δεν προσπαθούν να φτιάξουν ψεύτικες καταστάσεις, είπε στο 7 μέρες TV. Ωστόσο, η Μπλε ομάδα έχει επιστρέψει στις νίκες.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Η Σοφία είπε στον Κοψιδά να με διαλέξει»

H Ασημίνα Ιγγλέζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Σοφία, η οποία είπε στον Κοψιδά να την επιλέξει για την Κόκκινη ομάδα με στρατηγική, για να την βγάλει από το παιχνίδι.

Η Ασημίνα, αφού άφησε «παγωτό» την Ιωάννα Μαλέσκου με μία ατάκα της για την εκπομπή, μίλησε για την αλλαγή των ομάδων, που ήταν και αυτό που της κόστισε περισσότερο στο Survivor.

«Δεν μου στοίχισε που δεν με επέλεξε ο Τζέιμς, μου στοίχισε που έγινε έτσι το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο Κοψιδάς για προσωπικό του συμφέρον δεν έπρεπε να επιλέξει την τετράδα των Μαχητών. Η Σοφία η ίδια μου είπε, ότι αυτή είπε στον Κοψιδά να με πάρει.

Ήταν κάποια στρατηγική, από εκεί που ήμουν «προστατευμένη» με τους Μαχητές. Επειδή με επέλεξε, θα έπρεπε να με προστατεύσει και όχι να με βγάλει από την πρώτη εβδομάδα επειδή έχασα ένα παιχνίδι. Θα μπορούσε να ψηφίσει αγωνιστικά και τον Τριαντάφυλλο.

Ποτέ δεν ψήφισα τον Κοψιδά, ούτε τη Σοφία, σαν γυναίκα. Πρώτα απ' όλα ψήφιζα αγωνιστικά και στη συνέχεια στο πώς φέρεσαι μέσα στην καλύβα. Δεν μπορώ να βλέπω κάποιον στην ηλικία μου να προσβάλει ένα παιδί 24 χρονών, η κόρη μου είναι 22», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ιγγλέζου.