Χριστίνα Κεφαλά: Από την Θεολογία στο Survivor 4

Όσα δεν γνωρίζουμε για την νέα... Μαριπόζα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Κεφαλά: Από την Θεολογία στο Survivor 4

Την Χριστίνα Κεφαλά την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks, όπου είχε καταφέρει να ξεχωρίσει, αλλά να φέρει και πολλές εντάσεις. Μπορεί να αγαπάει την μόδα, ωστόσο η νέα παίκτρια του Survivor 4, έχει σπουδάσει θεολογία.

Η νεαρή κοπέλα που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως φωτομοντέλο, έχει σπουδάσει Θεολογία ωστόσο όπως έχει δηλώσει αυτός ο χώρος δεν ήταν κάτι που την εξέφραζε.

Όσα δεν γνωρίζουμε για την Χριστίνα Κεφαλά που μπήκε στο Survivor

Χριστίνα Κεφάλα Survivor 4

Τα παιδικά της χρόνια παραδέχεται πως ήταν δύσκολα μιας και η οικογένεια της ήταν «στριμωγμένη» οικονομικά. Στα 25 της αποφάσισε να μείνει μόνη της. Για να τα καταφέρει χρειάστηκε να κάνει τρεις δουλειές και ακόμα παλεύει για να σταθεί γερά στα πόδια της.

Η Χριστίνα Κεφαλά, που της αρέσει πολύ η γυμναστική, έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της, πεισματάρη και αντιδραστικό. Δηλώνει πως δεν φοβάται την αρνητική κριτική γιατί θεωρεί πως θα την εξελίξει ως προσωπικότητα, ενώ πίστευε ότι το My Style Rocks αποτέλεσε για εκείνη ένα σχολείο που τη βοήθησε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Βέβαια, δείτε και το σημερινό 23/2 trailer του Survivor 4, όπου η Ανθή Σαλαγκούδη βγαίνει εκτός αγωνίσματος.

Είναι πρώην σύντροφος της ο Σάκης Κατσούλης;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπή Love It, υπήρχε... καπνός, δηλαδή ένα μικρό φλερτ μετά το χωρισμό του από την Μαριαλένα και γι’ αυτό η παίκτρια αντέδρασε έτσι. Όμως ο Σάκης και η Χριστίνα δεν είναι ζευγάρι παρά μόνο φίλοι.

Ο 30χρονος, Σάκης Κατσούλης μάλιστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τη σχέση του και τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τη Χριστίνα Κεφαλά.

«Με τη Χριστίνα Κεφαλά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι μόνο φιλικές οι σχέσεις μας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι παραπάνω. Μέχρι εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης. Θα καταφέρει ωστόσο να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την πρώτη ασυλία;

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram