Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Περικλής και δεν έριξε ένα βλέμμα στους δημοσιογράφους

Σαν άλλη Μαντόνα αποχώρησε από το αεροδρόμιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Περικλής και δεν έριξε ένα βλέμμα στους δημοσιογράφους

Στην Ελλάδα επέστρεψε από Άγιο Δομίνικο, ο Περικλής Κονδυλάτος, χθες το απόγευμα, μαζί μάλιστα με την πρώην αντίπαλο του στο Survivor 4, Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε που βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προσπάθησε να αποσπάσει κάποια δήλωση και από τους δυο ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στις κάμερες που τον κυνηγούσαν μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο για να αναχωρήσει, ενώ από την άλλη η Μαριπόζα ήταν πιο ευγενική στους δημοσιογράφους.

Survivor 4 Επέστρεψε ο Περικλής

Όταν την ρώτησαν αν θα πάει να δει την οικογένεια της, η ίδια αποκάλυψε πως εκεί πάει αυτή την στιγμή, δηλαδή πετούσε για Θεσσαλονίκη. Πέρα από αυτό δεν θέλησε να κάνει κάποια άλλη δήλωση.

Να σημειώσω ωστόσο, πως η παραγωγή του Survivor 4, έχει πει σε όλους τους παίκτες να μην μιλάνε σε δημοσιογράφους, ενώ όπως έχουμε δει τις πρώτες δηλώσεις κάνουν στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΙ και μετά πάνε σε ανταγωνιστικά προγράμματα.

Ποιος παίκτης θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα μετά τον Περικλή και την Μαριπόζα; Σήμερα, έχουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και το spoiler μας είναι "φωτιά". Από την άλλη ποιον θα δώσει για αποχώρηση η Καρολίνα;

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor 4;

Σήμερα 23/2, λοιπόν, η Ανθή μετά από μια αδιαθεσία επισκέπτεται τον γιατρό ο οποίος μετά τις απαραίτητες εξετάσεις της δίνει το ελεύθερο να παίξει αλλά εκείνη λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης ανακοινώνει πως δεν αισθάνεται καλά και "αυτοβούλως" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά βγάζει τον εαυτό της εκτός...

Για μένα που είμαι και καχύποπτη, ή που όντως δεν αισθάνεται καλά ή που είναι μια κίνηση στρατηγικής καθώς ξέρει κι εκείνη ότι αν δεν παίξει υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν, άρα σου λέει θα βγει προτεινόμενος κι από την Μπλε ομάδα, άρα θα έχει περισσότερες ελπίδες να μείνει μέσα στο παιχνίδι...

Τέλος πάντων, εκτός από αυτό θα παρακολουθήσουμε για χιλιοστή φορά έναν καυγά στην καλύβα των Κόκκινων, αυτή την φορά μεταξύ του Κόρο και του Παπαδόπουλου...

Σας έχω γράψει ήδη ποιον δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία, και μας λείπει ο τρίτος και ποια ομάδα κερδίζει σήμερα. Θα επιστρέψω αργότερα να σας τα πω όλα!