Survivor 4 spoiler 24/2: Σοφία, Μαριάνθη ή Ανθή; Ποια αποχωρεί;

Ενδιαφέρον αποχώρηση απόψε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 24/2: Σοφία, Μαριάνθη ή Ανθή; Ποια αποχωρεί;

Τελευταία ημέρα της εβδομάδας για το Survivor σήμερα 24/2 και εκτός από την μάχη των ομάδων για το έπαθλο επικοινωνίας έχουμε και την... αποχώρηση!

Όπως σας γράφω και σας ξαναγράφω την τελευταία εβδομάδα που πήραν σερί νικών οι Μπλε, έχουν βαλθεί να αποδεκατίσουν την Κόκκινη ομάδα και φαίνεται πως το πετυχαίνουν αφού από απόψε και μετά θα είναι μείον μια παρουσία στο παιχνίδι!

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν εννοείται από το βράδυ της Δευτέρας η Ανθή Σαλαγκούδη που καταψηφίστηκε από την ομάδα της, η δεύτερη και η τρίτη βγήκαν στο χθεσινό επεισόδιο. Η Σοφία Μαργαρίτη, επίσης, ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ενώ η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία έδειξε με το δάχτυλο την Μαριάνθη, κάτι που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση καθώς λίγοι το περίμεναν, εκτός από εμάς που φυσικά το ξέραμε και σας το είχαμε γράψει πρώτοι!

Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα 24/2 από το Survivor

Survivor 4 spoiler 24/2 ποια φεύγει

Σε πρώτη φάση δεδομένη τη θέση της στο Survivor για ακόμα μια φορά θα πρέπει να έχει η Ανθή Σαλαγκούδη! Είναι γνωστό τι συμβαίνει σε κάθε της ψηφοφορία οπότε δεν βλέπουμε τον λόγο να αποχωρήσει! Όσον αφορά τις άλλες δύο παίκτριες των κόκκινων. Βάση δημοσκοπήσεων βλέπουμε πως η Μαριάνθη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο ή καλύτερα πιο αγαπητή από τις άλλες δύο!

Με βάση λοιπόν αυτό εκτός Survivor πρέπει να είναι η Σοφία Μαργαρίτη! Θα μου επιτρέψετε, όμως, να σας το επιβεβαιώσω σίγουρα πιο αργά γιατί μ' αρέσει να κάνω όνειρα και πιστεύω πως εφόσον το Survvor είναι το παιχνίδι των ανατροπών μπορώ να ελπίζω και στην έξοδο της Ανθής!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!