Περικλής Κονδυλάτος: Μετά το Survivor 4 κριτής στο My Style Rocks

Και με Ταραμπάνκο παρουσιάστρια! Φαντάζεστε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Περικλής Κονδυλάτος: Μετά το Survivor 4 κριτής στο My Style Rocks

Μωρέ λέτε να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή του χρόνου στο Survivor μπας και πάρω καμία εκπομπή ή έστω βρεθώ σε κανένα πάνελ βρε αδερφέ; Πριν από λίγα 24ωρα μάθαμε πως η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι θα πάρει εκπομπή στον ΣΚΑΙ και μόλις τώρα έγινε γνωστό πως άνοιξε μια θέση στον σταθμό του Φαλήρου και για τον Περικλή Κονδυλάτο!

Η πρόταση του ΣΚΑΙ στον Κονδυλάτο

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του Πρωινού, Αλέξης Μίχας, το πρωί της Παρασκευής ανέφερε πως οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται πολύ σοβαρά να προτείνουν στον Περικλή Κονδυλάτο μια από τις θέσεις της κριτικής επιστροφής στο παιχνίδι μόδας, My Style Rocks, αν και εφόσον επιστρέψει τελικά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος του είναι όσο πρέπει για το παιχνίδι και κατά την ταπεινή μου άποψη... πολύ καλή επιλογή!

«Θα δεχόμουν να παρουσιάσω το My Style Rocks»

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor, Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτοντας ποιες προτάσεις θα δεχόταν τηλεοπτικά.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τρώω και σιγά σιγά επανέρχομαι στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής. Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι δικό μου, θα ήθελα κάτι το οποίο να μπορώ να το υποστηρίξω για να βγει όσο πιο ειλικρινές και καθαρό γίνεται προς τα έξω. Είτε είναι εκπομπή travel ή οτιδήποτε είναι αυτό και για το My Style Rocks είμαι μέσα».

Ενώ συμπλήρωσε: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και στην δουλειά και στην υγεία μου, δόξα τον θεό είμαι πολύ καλά».