Survivor 4 - Ανθή: "Όσα είπε ο Ντάφυ θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που ψήφισε"

"Και ο Γιώργος ο Κοψιδάς είπε πως ο μπαμπάς μου πληρώνει"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ανθή:

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor που λογικά με όσα έγιναν θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη όλων, η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μέσω skype στην εκπομπή Love it.

Στο στόχαστρό της μπήκαν τόσο ο Τριαντάφυλλος, με τον οποίο είχε έντονη διαμάχη στην καλύβα, όσο και ο Περικλής Κονδυλάτος αλλά και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor

"Αδικημένη αισθανόμουν από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν σε κάθε αγώνα που χάναμε. Το έριχναν στις δικές μου ήττες. Δεν τους χαιρέτησα έναν-έναν γιατί ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση πιο ευχάριστη. Ήξερα πως αν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση.

Με τον Περικλή δεν ήθελα να καβγαδίσουμε μπροστά στις κάμερες και ο Περικλής δεν έδειξε να το σέβεται. Δεν προλάβαμε να το λύσουμε. Εν τω μεταξύ ο Περικλής είχε αρχίσει να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της καλύβας που θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον προσεγγίσουν. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή. Δεν το έκανα με κανέναν άλλο παίκτη. Ήταν όλο αληθινό για μένα.

Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής για μένα. Τα θεωρώ τόσα ακραία. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ό,τι είπε. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να με εκδικηθεί και ήθελα σαν τρελός να φύγω. Καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ στη ζωή μου πως είμαι. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ, έχω μείνει παγωτό.

Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος για τη ψηφοφορία θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που ψήφισε. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Πισώπλατο μαχαίρωμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο. Δεν τους άρεσε πως έμενα στο παιχνίδι και έπρεπε με κάποιον τρόπο να το δικαιολογήσουν…" είπε, μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη.

"Η Ανθή είπε στην παραγωγή πως αν δεν την έδιωχναν θα έφευγε μόνη της"

«Οι πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, που έφυγε από το ένα ξενοδοχείο και πήγε στο πεντάστερο. Να πούμε ότι σε ανθρώπους της παραγωγής φέρεται να είπε ότι ουσιαστικά και να μην την διώχνανε, θα έφευγε από μόνη της. Μετά από 45-46 ημέρες που είναι μέσα στο survivor κατάλαβε ότι δεν μπορούσε. Ο λόγος που δεν μπορούσε ήταν το bulling αλλά και η πολύ έντονη πίεση που της ασκούσαν οι συμπαίκτες της. Όλοι οι παίκτες πριν μπουν και μετά όταν βγουν το ξενοδοχείο πεντάστερο από όσο μου έχουν πει. Περνάνε καταπληκτικά. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έδειχναν πιο δημοφιλή παίκτρια την Μαριάνθη. Τη νέα παίκτρια», είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής.