Survivor 4 - κολλητός Ντάφυ: "Όταν βγουν από το παιχνίδι η πρώτη αγκαλιά της Ανθής θα είναι με τον Τριαντάφυλλο"

Ζήσαμε να το ακούσουμε κι αυτό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - κολλητός Ντάφυ:

Χαμός το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό ε! Οι μισοί φίλοι των παικτών του Survivor πέρασαν από εκεί! Ξεκίνησαν με τον κουμπάρο του Σάκης και της Μαριαλένας που αποκάλυψε τελικά τον λόγο που χώρισαν και κατέληξαν στον κολλητό του Τριαντάφυλλου.

Ο σχολιασμός στο Πρωινό για τον χαρακτήρα του Τριαντάφυλλου στο Survivor

"Ο Ντάφυ είναι ακριβώς αυτό που ξέρω, είναι ένα παιδί με πολύ έντονη προσωπικότητα, θα τολμήσει να τσαλακωθεί, δεν θα μασήσει τα λόγια του. Ότι λέει η ψυχούλα του θα το εκφράσει και η φωνούλα του. Κάποιες απόψεις τις έχει όλη η ομάδα απλά ο Τριαντάφυλλος είναι αυτός που τις εξωτερικεύει. Χώνεται παντού ο Τριαντάφυλλος. Ουσιαστικά δεν είπε αυτός για τον πατέρα της Ανθής. Είχε μια άποψη όλη η ομάδα αλλά πάλι ο Τριαντάφυλλος την εξέφρασε και η αναφορά τον πατέρα έγινε όταν η Ανθή του είπε "θα σε τελειώσω". Όταν βγουν από το παιχνίδι η πρώτη αγκαλιά της Ανθής με παίκτη θα είναι με τον Τριαντάφυλλο", είπε μεταξύ άλλων ο Αποστόλης Κούρτης.

Να τονίσουμε, βέβαια, πως λίγες ώρες αργότερα η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στο Love it και σίγουρα... άδειασε τον Ντάφυ!

"Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που ψήφισε"

"Αδικημένη αισθανόμουν από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν σε κάθε αγώνα που χάναμε. Το έριχναν στις δικές μου ήττες. Δεν τους χαιρέτησα έναν-έναν γιατί ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση πιο ευχάριστη. Ήξερα πως αν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση.

Με τον Περικλή δεν ήθελα να καβγαδίσουμε μπροστά στις κάμερες και ο Περικλής δεν έδειξε να το σέβεται. Δεν προλάβαμε να το λύσουμε. Εν τω μεταξύ ο Περικλής είχε αρχίσει να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της καλύβας που θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον προσεγγίσουν. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή. Δεν το έκανα με κανέναν άλλο παίκτη. Ήταν όλο αληθινό για μένα.

Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής για μένα. Τα θεωρώ τόσα ακραία. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ό,τι είπε. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να με εκδικηθεί και ήθελα σαν τρελός να φύγω. Καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ στη ζωή μου πως είμαι. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ, έχω μείνει παγωτό.

Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος για τη ψηφοφορία θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που ψήφισε. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Πισώπλατο μαχαίρωμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο. Δεν τους άρεσε πως έμενα στο παιχνίδι και έπρεπε με κάποιον τρόπο να το δικαιολογήσουν…" είπε, μεταξύ άλλων, η Ανθή Σαλαγκούδη.