Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Χωρίζονται σε δυο υποομάδες οι Κόκκινοι;

Στη μία επικεφαλής ο Ντάφυ και στην άλλη ο Κοψιδάς

Survivor 4: Χωρίζονται σε δυο υποομάδες οι Κόκκινοι;
Survivor 27.02.2021 11:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλες εξελίξεις αναμένονται στο Survivor, αφού η κατάσταση στην κόκκινη ομάδα είναι αυτή τη στιγμή «εύφλεκτη», χωρίς να αποκλείεται σύντομα να δούμε τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο να παλεύουν για το ποιος θα προλάβει να πάρει τους συμπαίκτες με το μέρος του, εν όψει πιθανής «μονομαχίας».

Πρόκειται, βέβαια, για δύο παίκτες που πιθανότατα θα πάνε μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι δυο τους έχουν θέσει καλές βάσεις από τις πρώτες τους εβδομάδες στην «κόκκινη» παραλία, είτε με την νέα τους ομάδα είτε με εκείνη των Διάσημων, έχοντας καταφέρει μέχρι σήμερα να αφήσουν εκτός παιχνιδιού αρκετούς ανταγωνιστές τους.

Survivor Τριαντάφυλλος

Κι αν η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο, την οποία στήριζαν, ήταν μια εξέλιξη που δεν τους άρεσε, εν τέλει ανασυντάχθηκαν και κατάφεραν να διώξουν παίκτες, με τους οποίους ποτέ δεν ταίριαξαν, όπως ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ασημίνα Ιγγλέζου, και φυσικά η Ανθή Σαλαγκούδη, στην αποχώρηση της οποίας έγινε καυγάς στην ομάδα, αν και με τον πρώτο ήρθαν κοντά, έστω και αργά για εκείνον, αφού ήταν ήδη υποψήφιος και όδευε στην αποχώρηση, όταν τους πλησίασε κάνοντας μάλιστα πολύ τρυφερές αναρτήσεις και για τους δύο.

Με αυτό τον τρόπο, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα δικό τους «τείχος προστασίας», καθώς στο πλευρό τους βρέθηκαν παίκτες σαν τον Γιώργο Κορόμι, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο όλο αυτό το διάστημα, με τον τελευταίο μάλιστα να αποκαθιστά τις σχέσεις του με τον «Ντάφι». Όλοι αυτοί, όμως, ποιον θα στηρίξουν όταν έρθει η κρίσιμη ώρα μιας μεγάλης αναμέτρησης στην αποχώρηση... διαβάστε τη συνέχεια για τις υποομάδες των Κόκκινων στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η Άννα Μαρία έμαθε τι λένε έξω για εκείνη

Survivor 4 trailer 28/2: Οι κόκκινοι έστησαν πανηγύρι με την φυγή της Ανθής! Μπαίνει η Ελένη Χαμπέρη

Share