Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης έχει ακόμα φωτογραφίες με τη Μαριαλένα στο Instagram

Δεν την έχει ξεπεράσει και φαίνεται!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης έχει ακόμα φωτογραφίες με τη Μαριαλένα στο Instagram

Η είσοδος του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4 ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι. Το πρώην ζευγάρι έχει ήδη έρθει αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι ενώ με μία μικρή αναζήτηση που κάναμε παρατηρήσαμε πως ο Σάκης έχει ακόμα στο προφίλ του φωτογραφίες με τη Μαριαλένα.

Τι κι αν έπαθε σοκ μόλις τον είδε να περπατάει στην παραλία, τι κι αν έχει αποκαλύψει πως έχει σχέση στην Ελλάδα, όλα δείχνουν πως η Μαριαλένα έχει ήδη καταφέρει να γοητευτεί και πάλι από τον Σάκη.

Survivor Σάκης Μαριαλένα

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν κάποιες αποστάσεις ωστόσο δεν το καταφέρνουν και τόσο καλά. Μάλιστα, η στάση τους αυτή έχει γίνει θέμα συζήτησης και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, με τον Κρις Σταμούλη να κάνει τη δική του εκτίμηση και να αποκαλύπτει πως σε λίγο καιρό ο Σάκης και η Μαριαλένα θα είναι ξανά μαζί.

Και μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να σβήνουν τις κοινές φωτογραφίες μετά τον χωρισμό, έστω να κάνουν αρχειοθέτηση, ο Σάκης Κατσούλης έχει αποφασίσει να κρατήσει μερικές αναμνήσεις με την Μαριαλένα σε κοινή θέα.

Οι φωτογραφίες του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα στο Instagram

Σάκης Κατσούλης πρώην
Σάκης Κατσούλης Instagram

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Ο Σάκης πέταξε την Μαριαλένα έξω από το σπίτι. Άλλαξε μέχρι και κλειδαριές"

Πολλά ακούστηκαν για τον χωρισμό της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη, λίγους μήνες πριν η ίδια ταξιδέψει για την Καραϊβική, για τις ανάγκες του Survivor.

Η παίκτρια των Μπλε κατέστησε ευθύς αμέσως σαφές πως δεν χάρηκε καθόλου με τον ερχομό του πρώην συντρόφου της στον Άγιο Δομίνικο, καθώς όπως παραδέχτηκε on camera, 5 μήνες πριν οι δυο τους είχαν χωρίσει με πολύ άσχημο τρόπο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έδωσε, ωστόσο μία ανάρτηση χιουμοριστικής σελίδας στα social media λύνει το μυστήριο της αιτίας του μεταξύ τους χωρισμού, δικαιολογώντας απόλυτα τη στάση της Μαριαλένας προς τον πρώην της.

Όπως διαβάζουμε, ο Σάκης ήταν αυτός που έληξε τη σχέση και μάλιστα με εξαιρετικά άκομψο τρόπο, αλλάζοντας κλειδαριές και… πετώντας την κυριολεκτικά έξω από το σπίτι που έμεναν μαζί.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν όσα γράφτηκαν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μέχρι στιγμής πάντως, κανείς από τον κύκλο του ζευγαριού δεν έχει διαψεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση…

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση εδώ!