Survivor 4: Έρχονται ως έπαθλα στρώματα και μαξιλάρια

Κρίμα αυτά θα άρεσαν πολύ και στην Ανθή...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έρχονται ως έπαθλα στρώματα και μαξιλάρια

Οι περισσότεροι παίκτες κλείνουν 2 μήνες μέσα στο Survivor (γιατί υπάρχουν κι άλλοι που μπήκαν στην πορεία) ενώ στο σημερινό (28/2) επεισόδιο θα δούμε να μπαίνει και η τελευταία παίκτρια. Έτσι λοιπόν η παραγωγή αποφάσισε να το ρίξει για λίγο έξω και να τους κάνει ένα ξεχωριστό δώρο!

Πλέον λοιπόν θα δούμε σιγά σιγά τα έπαθλα να μεγαλώνουν, δεν θα είναι δηλαδή κάτι τυριά, κάτι τοστ και κάτι κομμάτια με πίτες. Τα έπαθλα μεγαλώνουν και όχι μόνο του φαγητού. Έρχεται το απόλυτο έπαθλο κάθε εβδομάδας που θα είναι και το πιο σημαντικό, πιο σημαντικό και από την ασυλία.

Survivor έπαθλο άνεσης

Ποιο είναι λοιπόν το έπαθλο που σκέφτεται να βάλει το Ατζούν στα επόμενα επεισόδιο και θα αλλάζει τη ζωή της νικήτριας ομάδας για όλη την εβδομάδα; Να σας βοηθήσω λίγο; Το είδαμε και στο Survivor 2 και μάλιστα περίπου 2 μήνες μετά την έναρξη του. Μάλιστα, το έπαθλο αυτό θα έρθει λίγο μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία σε κάθε περίπτωση θα το εκτιμούσε και με το παραπάνω!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Tο νέο έπαθλο που έρχεται σύντομα στο Survivor και να προβάλλεται στο επεισόδιο της Κυριακής θα είναι κρεβάτια και στρώματα για την ομάδα που τα κερδίζει, ώστε να κοιμούνται πιο άνετα... διαβάστε τη συνέχεια για το νέο έπαθλο του Survivor στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram