Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Κρεμλίδου: "Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά"

"Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο"

Survivor 4 - Κρεμλίδου:
Survivor 01.03.2021 14:24
Από Youweekly Team

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου εμφανίστηκε στο πλατό του Love it παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την τελευταία περίοδο, μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει… Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος.

Και είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου.

"Κάτι που μου αρέσει στους ανθρώπους είναι το μυαλό κι ο Τζέιμς το χει μπόλικο"

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της η Έλενα Κρεμλίδου είχε μιλήσει μέσω skype στην ίδια εκπομπή και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Υπήρχε μια αρνητικότητα από όλους προς όλους. Ο καθένας καθόταν και έψαχνε πράγματα που τον ενοχλούσαν στον άλλον για να έχει την δικαιολογία να ψηφίζει. Με τον Τζέιμς γνωριστήκαμε το περσινό καλοκαίρι όπου πήγα για διακοπές στην Ρόδο και ήταν μέρος, της όλης φάσης, να δούμε το νησί, να δούμε τις παραλίες του. Όταν ενημερωθήκαμε ότι θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι είχαμε συμφωνήσει να μην το αναφέρουμε και έμαθα λίγο καιρό πριν φύγω ότι το ξέραν όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου. Κάτι που μου αρέσει πραγματικά, θαυμάζω στους ανθρώπους και ο Τζέιμς το έχει μπόλικο είναι το μυαλό. Νομίζω είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι.

Όταν μιλάς για κάποιον χωρίς να είναι εκεί για να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπορείς να πεις τα χίλια μοίρια όσα. Εγώ ξέρω ότι όλοι εκεί μέσα και σε μένα και σε όλους έχουν πει κακά πράγματα για όλους αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον που δεν είναι εκεί. Επειδή ξέρω ποιος είπε τι, είναι κρίμα."

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Μακρόπουλος: «Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά»

Survivor 4: H σύντροφος του Σάκη Κατσούλη είναι η Κατερίνα Ζίου;

Share