Έλενα Κρεμλίδου: «Θαυμάζω τον Τζέιμς, είναι πολύ έξυπνος»

«Ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Κρεμλίδου: «Θαυμάζω τον Τζέιμς, είναι πολύ έξυπνος»

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζέιμς, ξεκαθαρίζοντας πως τον γνώρισε ουσιαστικά σαν άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι και πως τον θαυμάζει πολύ για την εξυπνάδα του.

Η ίδια είχε μιλήσει και όταν βγήκε από το παιχνίδι για τον συμπαίκτη της και είχε εξηγήσει πως βρέθηκε κοντά του επειδή ήταν ένας άνθρωπος που είχε μυαλό και αυτό είναι κάτι που εκτιμά.

Στις σημερινές δηλώσεις της, αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες της που είπαν πράγματα πίσω από την πλάτη της, όσο εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις της Έλενας Κρεμλίδου για τον Τζέιμς και τους συμπαίκτες της

«Εμένα ένα πράγμα με ενόχλησε, το θεώρησα άδικο. Το ότι ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Με ενόχλησε το ότι δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τη θέση μου, το έκαναν όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ότι απλά έλειπα, ήμουν αλλού. Δεν περίμεναν ότι θα γυρίσω. Είχαν φρικάρει όταν γύρισα να τους χαιρετήσω», είπε αρχικά.

Έλενα Κρεμλίδου James

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με τον Τζέιμς ελάχιστα γνωριζόμασταν πριν. Απλά βρεθήκαμε σε ένα event. Δεν τον ξέρω χρόνια, ούτε κάναμε παρέα. Μέσα στο παιχνίδι τον έμαθα. Μου αρέσει πολύ που έχει μυαλό. Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά"

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου , μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και για τα σχόλια που ακούστηκαν για το επάγγελμά της.

«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει… Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος.

Και είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου.