Survivor 4 - Twitter: «Η αμήχανη στιγμή που ο Ατζούν μιλάει καλύτερα ελληνικά από τον Μπάρτζη»

Είχαν να γράψουν πολλά...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Twitter: «Η αμήχανη στιγμή που ο Ατζούν μιλάει καλύτερα ελληνικά από τον Μπάρτζη»

Το Survivor είχε και στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/3) πολλές εξελίξεις, με την παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί, πάντως, να κατακλύζει το Twitter, το οποίο αποθέωσε ποικιλοτρόπως τον Τούρκο παραγωγό, που επιχείρησε με ειλικρινή προσπάθεια να μιλήσει ελληνικά.

Ο Ατζούν βρέθηκε στη θέση του Γιώργου Λιανού, ο οποίος βρίσκεται εκτάκτως στην Ελλάδα λόγω της γέννησης του τέταρτου παιδιού του. Ο ίδιος ετοίμασε μεγάλες εκπλήξεις στο έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού, ενώ δε δίστασε να μεγαλώσει τη διάσταση του ριάλιτι, με τις ερωτήσεις του στον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Το Twitter, φυσικά, σχολίασε τα πάντα γύρω από όσα είπε ο Ατζούν. Από τα ελληνικά του, που είναι… καλύτερα από εκείνα του Μπάρτζη, μέχρι το γεγονός, ότι γλίτωσε τα λεφτά της Ανθής Σαλαγκούδη, αλλά και τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Τα καλύτερα tweets για το Survivor

τα ελληνικά του ατζούν
ατζούν survivor
survivor tiwtter

Survivor 4: Αποχώρησε ο Κρις Σταμούλης

Μετά από ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με τσακωμούς και εντάσεις έφτασε το συμβούλιο του νησιού στο οποίος οι Μπλε αποχαιρέτησαν τον Κρις Σταμούλη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Κρις, ήταν ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης, μάλιστα για τον τελευταίο ήρθαν πολλές αντιδράσεις κατά του Τζέιμς που τον υπέδειξε.

Τελικά, ο τραγουδιστής κατάφερε όντως να επικρατήσεις και να βγάλει εκτός τον δικηγόρο, αφήνοντας έτσι πίσω τον Αλέξη Παππά με τον οποίο είχαν φτιάξει μια ομάδα οι δυο τους.

Η αποχώρηση του Κρις Σταμούλη