Κάτια Ταραμπάνκο: Μετά το Survivor 4 ετοιμάζει την δική της συλλογή καλλυντικών

Με αυτό τον τρόπο θα επενδύσει τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Μετά το Survivor 4 ετοιμάζει την δική της συλλογή καλλυντικών

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως θα επενδύσει τα χρήματα που πήρε από το Survivor 4, η Κάτια Ταραμπάνκο, καθώς πρόκειται να βγάλει την δική της συλλογή καλλυντικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time, το μοντέλο πρόκειται να γίνει επιχειρηματίας, με τα δικά της καλλυντικά. Η συλλογή της θα κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου.

Επίσης, η Κάτια Ταραμπάνκο σκέφτεται να ασχοληθεί εκτός από το μόντελινγκ και με την υποκριτική, αφού έχει δεχτεί ήδη αρκετές προτάσεις για σήριαλ, όμως ακόμα δεν έχει απαντήσει, καθώς θέλει να επιλέξει την κατάλληλη για εκείνη δουλειά.

 Κάτια Ταραμπάνκο περιοδικο you

Κάτια Ταραμπάνκο: "Θα πήγαινα ξανά στο Survivor αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά"

Η Κάτια Ταραμπάνκο που πραγματικά έχει εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό σε κάθε είδος εκπομπής, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε αυτά τα λίγα που δεν είχε προλάβει να πει στις προηγούμενες εμφανίσεις της.

Το μοντέλο εγκατέλειψε το Survivor για λόγους υγείας και παραδέχτηκε ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη εξηγώντας ότι οι συνθήκες στο νησί ήταν πάρα πολύ δύσκολες.

«Δεν τρώγαμε τίποτα, μόνο νερό είχαμε και την θάλασσα και τις καρύδες. Έχασα κιλά, έχασα λίπος, έχασα τα πάντα. Ήταν θέμα υγείας η απόφαση να αποχωρήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενη στο περιβόητο ρύζι το οποίο είχε βρει και είχε κρατήσει για τον εαυτό της, παρά να το μοιραστεί με την ομάδα της:

«Νόμιζα ότι είχα λύσει με τα παιδιά το θέμα του ρυζιού γιατί είχαμε μιλήσει και νόμιζα ότι το είχαμε κλείσει. Από ότι είδα όμως μετά συνεχίστηκε να αναφέρεται το όνομα μου γύρω από αυτό. Θα ήθελα ίσως να μείνω λίγες μέρες ακόμα για να εξηγήσω και να το κλείσω το θέμα περί ρυζιού και λαδιού. Σίγουρα έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον εαυτό μου γιατί ήθελα να φτάσω πολύ πιο μακριά από όσο έφτασα. Θα πήγαινα ξανά αλλά προετοιμασμένη με παραπάνω κιλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

«Αν είχα μια ομάδα, η οποία λειτουργούσε όντως σαν ομάδα έτσι όπως το έλεγαν δεν θα κρατούσα ποτέ μόνο για μένα το ρύζι. Αλλά επειδή ήμουν μέσα και έβλεπα πως αυτή η ομάδα πίσω από τις κάμερες δεν λειτουργούσε σαν ομάδα, θεώρησα καλό εκείνη τη στιγμή να σώσω τον εαυτούλη μου» ξεκαθάρισε.