Λιάγκας για Survivor: «Είπε ο Λιβάνης ότι δεν έχουν σοβαρή σχέση για να μην τον πει κερατά όλη η Ελλάδα»

"Το θέμα είναι ότι με αυτά και με αυτά, έγινε το πρώτο όνομα στο τραγούδι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιάγκας για Survivor: «Είπε ο Λιβάνης ότι δεν έχουν σοβαρή σχέση για να μην τον πει κερατά όλη η Ελλάδα»

Από τη στιγμή που ο πρώην Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δέχεται αμέτρητα σχόλια, καθώς ο νυν, Γιώργος Λιβάνης είναι στην Ελλάδα και τους παρακολουθεί από την οθόνη της τηλεόρασής του. Ο τραγουδιστής, κατά την επίσκεψή του στο Καλό Μεσημεράκι το μεσημέρι της Πέμπτης, άφησε να εννοηθεί ότι έχει μια χαλαρή σχέση με την Μαριαλένα, ενώ έδωσε και μπράβο στον Σάκη που την υπερασπίστηκε στους καβγάδες της καλύβας.

Με αφορμή την συνέντευξη αυτή, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό είχε τη δική του, ξεχωριστή ερμηνεία για τα λεγόμενα του τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την σχέση Λιβάνη - Ρουμελιώτη - Κατσούλη

«Επειδή βλέπει ότι μπορεί να υπάρξει και επανένωση, σου λέει «αν εγώ βγω και πω ότι τα έχουμε θα με πει όλη η Ελλάδα κερατά. Άρα, για να μη με πει όλη η Ελλάδα κερατά λέω ότι δεν είχαμε και κάποια σοβαρή σχέση, ναι μεν αλλά για λίγο διάστημα». Παραλίγο να πει ότι ψωνίζει και από το μαγαζί του Σάκη.

Το θέμα είναι ότι με αυτά και με αυτά, ο Λιβάνης έγινε το πρώτο όνομα στο τραγούδι. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο Λιβάνης. Τώρα τον έμαθα και τον έμαθε και ο πολύς ο κόσμος. Σφάζονται οι εκπομπές για το που θα πάει ο Λιβάνης, ούτε ο Ρέμος και ο Βέρτης μαζί να ήταν ο Λιβάνης!

Δεν είναι ο άνθρωπος που βγαίνει και είναι σίγουρος για τον εαυτό του και λέει «ναι, 2 μήνες τα έχω με την κοπέλα». Λέει ότι είναι μια χαλαρή σχέση, σαν να σου λέει ότι αν τα ξαναφτιάξει με τον Σάκη, δεν είμαι εγώ κερατάς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ενδέχεται να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ο Γιώργος Λιβάνης

Το πάρτι της ένωσης δεν αργεί στο Survivor και ήδη είναι γνωστό πως θα παρευρεθεί εκεί και ο Νίκος Μουτσινάς. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή Ευτυχείτε, και συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, έκανε μια ανακοίνωση που... δεν μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα.

Ο Ατζούν φέτος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να συνδυάσει το ριάλιτι με το Power of Love! Πρώτα έβαλε τον Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι που είναι πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και τώρα στο τραπέζι για το ποιος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης των παικτών έχει πέσει το όνομα του Γιώργου Λιβάνη!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε, ο πρώην και ο νυν στον Άγιο Δομίνικο και η Μαριαλένα στη μέση... Αν του γίνει πρόταση πάντως το ναι εμείς το έχουμε δεδομένο!