Survivor 4: Ο κακός χαμός στην παραλία των Κόκκινων με το ψάρι - «Ο Κοψιδάς απαιτεί το φαγητό του»

Η επιλογή του Γιώργου να είναι vegan έχει δημιουργήσει φαίνεται αρκετά προβλήματα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο κακός χαμός στην παραλία των Κόκκινων με το ψάρι - «Ο Κοψιδάς απαιτεί το φαγητό του»

Δεν άργησαν και πολύ για να επιστρέψουν οι εντάσεις στην Κόκκινη ομάδα, με αφορμή αυτήν την φορά το μοίρασμα του φαγητού, με τον Γιώργο Κοψιδά να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Ο ηθοποιός της ομάδας όπως έχει δηλώσει από την πολύ αρχή του παιχνιδιού, είναι εδώ και αρκετά χρόνια vegan, κάτι που έχει φέρει προβλήματα στην ομάδα.

Survivor 4 Καρολίνα για Κοψιδά

Αυτήν την φορά, η ομάδα μοίραζε το ψάρι, κάτι που προφανώς δεν θα έτρωγε ο Κοψιδάς, με τον ίδιο να τρώει περισσότερη ποσότητα φακόρυζου.

Αυτό ήταν κάτι όμως που φάνηκε να πείραξε την Καρολίνα, η οποία τόνισε πως ο Γιώργος έχει αρχίσει πλέον να απαιτεί να τρώει περισσότερο και να χρησιμοποιεί συνεχώς την «δικαιολογία» του ότι δεν μπορεί να απολαύσει τα ίδια φαγητά με αυτούς.

Ο ίδιος κατάλαβε αμέσως την δυσαρέσκεια της ομάδας και όντας κατηγορηματικός δήλωσε πως δεν θα ξανά φάει παραπάνω φαγητό και πως όλα πλέον θα μοιράζονται ισόποσα. Ωστόσο, ο παίκτης των Κόκκινων φαίνεται να έχει αδυνατίσει πολύ, κάτι το οποίο σύμφωνα με την Κάτια Ταραμπάνκο τον απομακρύνει από την νίκη!

Survivor 4: Ανησυχία για την παραμονή του Κοψιδά στο παιχνίδι

Μεγάλη είναι η ανησυχία για την υγεία του Γιώργου Κοψιδά, και την παραμονή του στο Survivor 4, καθώς ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Ενώ, όπως επίσης έχουμε δει, οι αγωνιστικές του επιδόσεις έχουν πέσει σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες, όπου βγήκε και καλύτερος παίκτης και ήταν εκείνος που δημιούργησε τους Κόκκινους.

Μπορεί όπως είχε πει ο ίδιος στην αρχή του παιχνιδιού να είναι βίγκαν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν πεινάει το ίδιος με όλους τους υπόλοιπους και ότι αντέχει την πείνα. Μάλιστα, έχει αδυνατίσει πολύ περισσότερο από άλλους συμπαίκτες του ή αντιπάλους του. Ενώ, ούτε η Άννα Μαρία Βέλλη πάει πίσω.

Η ανησυχία λοιπόν είναι μεγάλη και για την παραμονή του στο παιχνίδι, καθώς οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης δεν του αφήσουν άλλα περιθώρια για να χάσει κιλά και να φέρνει συχνά ήττες.

Survivor 4 Γιώργος Κοψιδάς

Όσο περνάει ο καιρός και οι δυο ομάδες θέλουν δυνατούς παίκτες και αν συνεχίσει ο Γιώργος Κοψιδάς τις ήττες, η ομάδα του σίγουρα θα τον ψηφίσει να αποχωρήσει. Από τους άνδρες, μαζί με τον Τριαντάφυλλο στατιστικά με τους υπόλοιπους θεωρούνται πιο αδύναμοι (Όσον αφορά καθαρά τους άνδρες). Έτσι λοιπόν, αν χάνουν ασυλίες οι Κόκκινοι λογικά δεν θα αργήσουμε να τον δούμε προτεινόμενο.

Από την άλλη, αν συνεχίσει να χάνει κιλά - αφού δεν τρέφονται σωστά - πολύ πιθανό είναι να αποχωρήσει μόνος του, καθώς τα προβλήματα υγείας λόγω των συνθηκών στο νησί του Άγιου Δομίνικου είναι πολλά.

Όσον αφορά το σημερινό αγώνα, μπορεί να μην είναι ασυλίας ωστόσο είναι εξίσου σημαντικός και αυτό γιατί θα δούμε το πρώτο μεγάλο έπαθλο μέχρι σήμερα στον 4ο κύκλος.