Survivor 4: Η ερώτηση του Ατζούν που προκάλεσε αμηχανία μεταξύ Μαριαλένας - Σάκη

Κοκκίνισαν και οι δύο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η ερώτηση του Ατζούν που προκάλεσε αμηχανία μεταξύ Μαριαλένας - Σάκη

Στον σημερινό στίβο μάχης έφτασαν οι παίκτες του Survivor, με τον Ατζούν να προκαλεί έντονη αμηχανία με τις ερωτήσεις του στην Μαριαλένα και τον Σάκη.

Οι δύο πρώην σύντροφοι με το πέρας των ημερών φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά, με τον Σάκη μάλιστα να δηλώνει πως μπήκε στο παιχνίδι για να βοηθήσει την Μαριαλένα!

Ο Ατζούν φαίνεται να είναι θαυμαστής της σχέσης που έχουν για αυτό και προσπαθεί συνεχώς να ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα! Με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η Μπλε Ομάδα, ο παρουσιαστής τόνισε στην Μαριαλένα πόσο πολύ συγκινήθηκε με τον μπαμπά του Σάκη.

Στο άκουσμα της δήλωσης αυτοί, το πρώην ζευγάρι φαίνεται να κατακοκκίνησε, με την Μαριαλένα να δηλώνει πως γνώριζε καλά τον.. πρώην πεθερό της και πως είναι πολύ φυσιολογικό και ανθρώπινο να συγκινηθεί!

Survivor 4 ερώτηση του Ατζούν που προκάλεσε αμηχανία μεταξύ Μαριαλένας - Σάκη

Survivor 4 - Φίλος Μαριαλένας: «Η είσοδος του πρώην της, Σάκη, έγινε επίτηδες»

Ο Ανδρέας Τσαμπούκος, φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την παίκτρια της Μπλε ομάδας και την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, η οποία στην αρχή την τάραξε, δηλώνοντας πως έγινε επίτηδες από την παραγωγή.

Όπως σχολίασε, η Μαριαλένα είναι ένα ηθικό παιδί και σίγουρα προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση λόγω της σχέσης της έξω από το παιχνίδι με τον Γιώργο Λιβανή, ενώ με τον συμπαίκτη της και πρώην σύντροφό της είχαν μια πολύ καλή σχέση.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Τσαμπούκος και ο ίδιος είναι φίλος με τον τραγουδιστή. «Ναι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συνεργάτες. Ο Γιώργος, επειδή είναι πολύ καλό παιδί και ηθική, απλά παρακολουθεί απέξω, είναι σίγουρος για την Μαριαλένα. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Και δεν μπορεί και να κάνει και πολλά πράγματα».