Survivor 4: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Είναι σεφ, ενώ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη είναι η τελευταία νέα παίκτρια που μπήκε στο Survivor 4 και ήδη έχει κάνει πολλά βλέμματα να πέσουν πάνω της. Τόσο λόγω της εμφάνισης της, όσο και γιατί πολλοί έλεγαν αρχικά πως είναι... Ανθή Σαλαγκούδη 2. Ωστόσο απέδειξε το αντίθετο και ένα πρόσωπο που έχει αφήσει πίσω το ήξερε από την αρχή. Ο λόγος για τον σύντροφο της.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας πίσω στην Ελλάδα έχει παραπάνω από τρία χρόνια σχέση με τον Πάνο, γνωστό σεφ, ο οποίος είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης.

Στα social media, η Ελένη Χαμπέρη και ο σύντροφος της, έχουν κάνει πολλές κοινές αναρτήσεις, δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι.

Μπορεί η παίκτρια να κατέρρευσε από τις πρώτες ημέρες στο παιχνίδι λόγω της δύσκολης διαβίωσης, ωστόσο είναι καλή αγωνιστικά και αυτό το Πάνος το γνωρίζει.

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη προσωπική ζωή

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη σύντροφος

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Οι δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη πριν μπει στο παιχνίδι

Το βράδυ της Κυριακής παρακολουθήσαμε να μπαίνει και η τελευταία νέα παίκτρια του Survivor για φέτος, η Ελένη Χαμπέρη. Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Love it έπαιξε κάποιες δηλώσεις που παραχώρησε η παίκτρια λίγο πριν την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο.

«Αποφάσισα να πάω στο Survivor γιατί είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι μου πάει απόλυτα. Είναι αρκετά δυναμικό, αθλητικό. Πιστεύω ότι μπορώ να επιβιώσω και θα κάνω τα αδύνατα, δυνατά. Όταν ανακοίνωσα στον φίλο ότι θα φύγω χάρηκε, γιατί ήξερα ότι θέλω πολύ. Σίγουρα στεναχωριέται που δεν μπορούμε να επικοινωνούμε, αλλά με στηρίζει σε όλο αυτό.

Το Survivor είναι δύσκολο. Θεωρώ ότι θα με δυσκολέψει ότι έχει να κάνει σχέση με το κομμάτι της υγιεινής. Με τους στόχους το έχω πιστεύω, αλλά εκεί είναι διαφορετικά.

Από αυτά που έχω δει δεν συμπαθώ κανέναν. Γενικά δεν μου αρέσει η διπροσωπία και να εκθέτεις άτομα.», είπε μεταξύ άλλων η νέα παίκτρια τη κόκκινης ομάδας.