Survivor 4 - Κοσμάς: «Για αποκατάσταση της αλήθειας με την Μαριαλένα ήταν μια νεανική σχέση»

«Δε με έχει παραξενέψει η συμπεριφορά της που πήγε με την πλευρά του Σάκη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κοσμάς: «Για αποκατάσταση της αλήθειας με την Μαριαλένα ήταν μια νεανική σχέση»

Ο Νίκος Κοσμάς βρέθηκε στην εκπομπή Love it, όπου με την ομάδα συζήτησαν για το Survivor 4, ενώ από την πλευρά του ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για την δήλωση που είχε κάνει και είχε αποκαλύψει πως υπήρξε ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Για αποκατάσταση της αλήθειας ήταν μια πολύ νεανική σχέση. Ήμασταν πολύ μικροί όταν ήμασταν μαζί. Στην εφηβεία. Απλά με ρώτησε ο δημοσιογράφος αν ήμασταν μαζί και δε μπορούσα να πω ψέματα. Πάει πολύς καιρός. Κοντά δέκα χρόνια. Δεν έχουμε καν επαφή τα τελευταία χρόνια με τη Μαριαλένα.

Αυτό που μπορώ να πυ σίγουρα είναι πως η Μαριαλένα είναι ένα πολύ γνήσιο και καλό παιδί. Είναι ένα παιδί με αθλητική πορεία. Τα περισσότερα παιδιά που είναι μέσα στον πρωταθλητισμό, είναι αγνά. Βάζουν έναν στόχο και απλά δουλεύουν για αυτόν.

Νίκος Κοσμάς Survivor

Δε με έχει παραξενέψει η συμπεριφορά της. Πήγε με το μέρος του James και του Νίκου στην αρχή, γιατί εκεί ένιωσε πιο οικεία. Όταν συναντάς έναν άνθρωπο που τον ξέρεις στην έξω ζωή και έχεις περάσει πράγμα μαζί, θέλοντας και μη, έχεις πιο πολύ εμπιστοσύνη σε αυτό το άτομο. Για αυτό πήγε προς εκείνη την πλευρά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοσμάς.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοσμά για το Survior 4 - Πήγε να πεθάνει

Ο Νίκος Κοσμάς παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό, όπου αναφέρθηκε και στη δική του συμμετοχή στο Survivor, όπου είχε πάει να πεθάνει.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε αρχικά με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύντροφό του, λέγοντας πως έχει δείξει μια πολύ καλή εικόνα αγωνιστικά.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν έχει συμβεί κάτι την περίοδο που βρισκόταν εκείνος μέσα στο Survivor και δεν έχει μαθευτεί μέχρι σήμερα, σόκαρε με τα λόγια του.

«Είναι ένα προσωπικό θέμα υγείας που είχα πάθει. Είχα ανεβάσει πυρετό λόγω της ταλαιπωρίας και της κούρασης. Βρέθηκα κλινήρης στην κλινική γιατί μου έβαλαν μια αντιβίωση την πενικιλίνη και εγώ δεν γνώριζαν πως ήμουν αλλεργικό. Οπότε έπαθα αλλεργικό σοκ και πήγα να πεθάνω», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram