Survivor 4: Εξαφανίστηκε ο Κρις από το αεροδρόμιο για να μην τον πιάσουν οι κάμερες

Απίστευτο βίντεο! Άλλος Κόπερφιλντ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εξαφανίστηκε ο Κρις από το αεροδρόμιο για να μην τον πιάσουν οι κάμερες

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας το youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό ο Κρις Σταμούλης και η Σοφία Μαργαρίτη επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή τους από το Survivor 4!

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε που πρόβαλε τα πλάνα το πρωί της Τρίτης μόνο που... έγινε κάτι πολύ παράξενο όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο. Εκεί που βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τον Κρις και την Σοφία να οδεύουν προς τις κάμερες, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο δικηγόρος εξαφανίζεται και... μη τον είδατε!

Πλάνα από το αεροδρόμιο με τον Κρις και την Σοφία

Η Σοφία από την άλλη γλυκομίλητη κι ευγενική είπε στους δημοσιογράφους πως δυστυχώς δεν μπορεί να μιλήσει και αποχώρησε. Όχι σαν την Ανθή Σαλαγκούδη που δεν έριξε ούτε βλέμμα, όπως σχολίασε και το πάνελ της εκπομπής...

"Ο Κρις είναι πίσω στα πάτρια εδάφη"

Εκτός από την ανάρτηση που έκανε στα social media του, δημοσίευσε κι ένα insta story στο οποίο αναφερόταν στους υποστηρικτές του.

"Ο Κρις είναι πίσω στα πάτρια εδάφη. Ελλαδάρα μου επιτέλους, μου είχες λείψει πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει και ο Άγιος Δομίνικος, ήταν υπέροχα εκεί πέρα, είχαμε καλό κλίμα, πάρα πολύ ζεστούλα, δεν υπήρχε lockdown, δεν φορούσαμε μάσκες, ωστόσο, έπρεπε να επιστρέψω Ελλάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε στις ψηφοφορίες και τα μηνύματα που στείλατε. Διαβάζω τα άπειρα θετικά μηνύματά σας και σχόλια και πραγματικά με τιμάτε πάρα πολύ και με κάνετε πάρα πολύ χαρούμενο και γυρίζω αυτό το βιντεάκι για να σας ευχαριστήσω όλους", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Survivor