Ευτυχείτε: «Η Σοφία είπε δύο κουβέντες, η Σαλαγκούδη δεν μας καταδέχτηκε»

«Είπα μία ατάκα όχι σαν κάτι άλλους...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: «Η Σοφία είπε δύο κουβέντες, η Σαλαγκούδη δεν μας καταδέχτηκε»

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Ευτυχείτε έδειξε ένα απόσπασμα από την επιστροφή της Σοφίας Μαργαρίτη στην Αθήνα και μεταξύ άλλων το πάνελ της εκπομπής δε δίστασε να πετάξει τα καρφιά του στην Ανθή Σαλαγκούδη για τη στάση που είχε κρατήσει στη δική της επιστροφή.

Η Σοφία, όπως όλοι οι παίκτες που επιστρέφουν από το Survivor, δεν μπορούσε να παραχωρήσει δηλώσεις σε κανένα κανάλι και έτσι ευγενικά ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που είχαν πάει στο αεροδρόμιο και συνέχισε να περπατάει, με τη βοήθεια των ανθρώπων της παραγωγής μιας και το πόδι της είναι δεμένο.

Ευτυχείτε Σαλαγκούδη

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και οι συνεργάτες της σχολίασαν πως παρόλο που η Σοφία είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει τον τρόπο να χειρίζεται τα μέσα, ήταν πολύ ευγενική και καλή, σε αντίθεση με την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία στην άφιξή της είχε πει ένα «γεια» και αυτό μάλιστα με ύφος.

Τα σχόλια του Ευτυχείτε για την άφιξη της Σοφίας

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Εξαφανίστηκε ο Κρις από το αεροδρόμιο για να μην τον πιάσουν οι κάμερες

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας το youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό ο Κρις Σταμούλης και η Σοφία Μαργαρίτη επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή τους από το Survivor 4!

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε που πρόβαλε τα πλάνα το πρωί της Τρίτης μόνο που... έγινε κάτι πολύ παράξενο όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο. Εκεί που βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τον Κρις και την Σοφία να οδεύουν προς τις κάμερες, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο δικηγόρος εξαφανίζεται και... μη τον είδατε!