Survivor 4: Το επίμονο βλέμμα του Κατσούλη στην Ελευθερίου και η παρατηρήτρια Μαριαλένα

Άβολο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το επίμονο βλέμμα του Κατσούλη στην Ελευθερίου και η παρατηρήτρια Μαριαλένα

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη να κοιτάζει επίμονα την Ελευθερία Ελευθερίου, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη… παρατηρήτρια της κατάστασης.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με ένα νέο ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού φαίνεται πως ο επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιριστής έχει πλησιάσει την τραγουδίστρια. Η ίδια, άλλωστε, είναι μια γοητευτική γυναίκα και θα μπορούσε, φυσικά, να κάνει έναν άνδρα σαν τον Σάκη, που έχει επίσης δικαίως τις κατακτήσεις του, να ενδιαφερθεί.

Εκείνη, όμως, που ίσως… δεν εγκρίνει αυτό το ειδύλλιο, είναι η Μαριαλένα. Το φοβερό στιγμιότυπο δείχνει τον Σάκη να έχει… κολλήσει το βλέμμα του στην Ελευθερία, μετά τον πόντο που εκείνη πήρε, αλλά τη Μαριαλένα να απαντά με ένα «φονικό» μάτι. Μάθετε πρώτοι ποιος κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Survivor 4: Τρυφερά τετ α τετ με Κατσούλη και Ελευθερίου;

Τι και αν ο Τούρκος παραγωγός έβαλε τον πρώην της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλη, μέσα στο Survivor για να γίνει ο χαμούλης, τα παιδιά φαίνεται πως έχουν διαφορετικά σχεδία. Μπορεί τα δύο παιδιά να έχουν έρθει κοντά και να έχουν σχηματίσει την δική τους υποομάδα αλλά αυτό είναι καθαρά σε φιλική βάση και όχι κάτι παραπάνω.

Άλλωστε η Μαριαλένα το έχει ξεκαθαρίσει αυτό και στον Σάκη και σε όποιον την ρωτάει τι παίζει με τον Σάκη και αν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μας ο Σάκης Κατσούλης έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα του και συγκεκριμένα στην Ελευθερία Ελευθερίου! Ανάμεσα στα δύο παιδιά υπάρχει ένα φλερτ που μερικές φορές γίνεται αντιληπτό και από τις κάμερες! Μάλιστα φήμες θέλουν τα δύο παιδιά να έχουν και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr