Survivor 4: Ο Ντάφυ τσακώθηκε με όλους τους Κόκκινους

Τι συνέβη μετά το χθεσινό συμβούλιο, όταν έκλεισαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Ντάφυ τσακώθηκε με όλους τους Κόκκινους

Χαμός στο χθεσινό (09/03) συμβούλιο του νησιού στο Survivor, ειδικά με την απόφαση του Κόρο να δώσει για υποψήφιο προς αποχώρηση τον καλό του φίλο, Τριαντάφυλλο!

Ο Ντάφυ φαίνεται πως το περίμενε αλλά δεν έλεγε να πιστέψει πως ο συμπαίκτης του τον "έδωσε"! Και φάνηκε να το πιστεύει από το γεγονός πως είχε πιάσει όλους τους συμπαίκτες τους για να επηρεάσουν τον Κόρο ώστε να μην τον ψηφίσει! Πράγμα που μεταφέρθηκε στον Γιώργο και εκείνος για αντίδραση τον έδωσε υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ο Τριαντάφυλλος με την μια νευρίασε! Τα νεύρα του ήταν τόσο έντονα που ούτε στο μοντάζ δεν κατάφεραν να κρυφτούν, ενώ με το που τελείωσε το συμβούλιο έκανε επίθεση αρχικά στον Κόρο και στην συνέχεια σ' όλους τους συμπαίκτες του!

Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Τριαντάφυλλος θα δοθεί πολύ σύντομα υποψήφιος και θα βρεθεί στον 'τάκο'! Έτσι κι έγινε, ήταν μαθηματικά βέβαιο! Κακά τα ψέματα, μαζί με τον Κώστα, αυτή την στιγμή είναι οι πιο αδύναμοι άνδρες της ομάδας, οπότε είναι λογικό να ψηφιστεί. Αυτό όμως δεν του άρεσε!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στους φίλους του, Γιώργο Κόρο και Γιώργο Ασημακόπουλο τονίζοντας πως... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!