Survivor 4: Αν δεν αποχωρήσει σήμερα ο Ταβλαδάκης, ενδέχεται και να αποβληθεί

Έκανε μεγάλο λάθος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αν δεν αποχωρήσει σήμερα ο Ταβλαδάκης, ενδέχεται και να αποβληθεί

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης είναι από τους νέους παίκτες του παιχνιδιού και όντας στο Survivor κοντά στις 3 εβδομάδες έχω να πω πως δεν έχει καθόλου καλό όνομα στον έξω κόσμο.

Ειδικά μετά το χθεσινό επεισόδιο και τα όσα αποκαλύφθηκαν η εικόνα του έχει χαλάσει πολύ. Η Άννα Μαρία κερδίζοντας την ατομική ασυλία της Μπλε ομάδας αποφάσισε το βράδυ της Τρίτης να τον δώσει σαν υποψήφιο προς αποχώρηση, λέγοντας μπροστά σε όλους πως ο Γιώργος όταν μπήκε στο παιχνίδι της είπε πως αυτή, ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς είναι οι πιο μισητοί παίκτες έξω, κάτι που θεώρησε η Άννα Μαρία σαν στρατηγική για να της ρίξει την ψυχολογία.

Παίζεται η παραμονή του Γιώργο Ταβλαδάκη στο Survivor

Σήμερα έχουμε το επεισόδιο της αποχώρησης, το οποίο θα είναι καταιγιστικό όπως είδαμε και στο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΙ πριν από λίγο, και το Youweekly.gr σας έχει δώσει ήδη την πρώτη εκτίμηση για τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν ακουστεί σήμερα το όνομα του Γιώργου Ταβλαδάκη και ο παίκτης παραμείνει στην καλύβα των Μπλε, η παραγωγή σκέφτεται σοβαρά να τον αποβάλλει από το παιχνίδι καθώς καταπάτησε έναν από τους σοβαρότερους όρους. Οι νέοι παίκτες απαγορεύεται να λένε στους παλιούς τι συμβαίνει έξω κι εκείνος όπως φάνηκε τα ξέρασε όλα χαρτί και καλαμάρι.

Αν, λοιπόν, την γλιτώσει από το κοινό, δε δίνω πολλές πιθανότητες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!