Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Κόρο έβρισε τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο

Η σκηνή που κόπηκε στο μοντάζ

Survivor 4: Ο Κόρο έβρισε τον Αλέξη Παππά στο συμβούλιο
Survivor 13.03.2021 12:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Αλέξη Παππά να τσακώνεται και να βρίζει τον Κόρο με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο δεύτερος για τον Τριαντάφυλλο. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η παραγωγή έκοψε ένα πλάνο, στο οποίο ο Κόρο βρίζει επίσης τον Παππά.

Η αλήθεια είναι πως ο Κόρο στα τελευταία επεισόδια έχει χάσει λίγο την μπάλα! Δεν άντεξε να ακούει τον Αλέξη να μιλάει με όμορφα λόγια για τον Τριαντάφυλλο και του έκανε επίθεση!

Survivor 4 Κόρο Παππάς

Ο ηθοποιός από την πλευρά του φούντωσε την κατάσταση λέγοντάς του να βάλει τα "κάκαλά του" εκεί που ξέρει και η κατάσταση ξέφυγε! Φανταστείτε πόσο ξαφνικά έγιναν όλα που ούτε στο μοντάζ δεν κατάφεραν να κάνουν σωστή δουλειά για να κρύψουν την ένταση.

Ωστόσο σήμερα θα σας μιλήσουμε με στοιχεία για ένα σκάνδαλο της παραγωγής! Και γιατί λέμε σκάνδαλο; Επειδή θέλησε να βγάλει κακό τον Αλέξη και όχι τον Κόρο! Να βάλει τα κάκαλα εκεί που ξέρει του Παππά στον Κόρο πέρασε αλλά το "άντε γ@μ@σ@@" του Γιώργου προς τον ηθοποιό δεν πέρασε... διαβάστε τη συνέχεια για τη βρισιά του Κόρο στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Ασημίνα: «Η Μαριαλένα περίμενε να μπει στο παιχνίδι είτε ο Σάκης είτε ο Λιβάνης»

Survivor 4 Spoiler: Η αποχώρηση του Πάνου Καλίδη στέλνει τον Τριαντάφυλλο στη μπλε ομάδα;

Share