Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο - «Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Αθήνα, αυτός ο άνθρωπος δεν θα υπήρχε για εμένα»

Όλη η κόκκινη ομάδα κατά του Ντάφι

Survivor 4: Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο - «Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Αθήνα, αυτός ο άνθρωπος δεν θα υπήρχε για εμένα»
Survivor 14.03.2021 22:06
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

O Γιώργος Κοψιδάς πήρε θέση σε όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για τον Τριαντάφυλλο και την «δωροδοκία» του προς τους συμπαίκτες του.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως, εάν βρίσκονταν στην Αθήνα και συνέβαινε κάτι παρόμοιο δεν θα είχε καμία επαφή με το συγκεκριμένο άνθρωπο, θα έσβηνε κάθε επαφή μαζί του.

Ωστόσο στα πλαίσια ενός παιχνιδιού δεν μπορεί να μην συναναστραφεί μαζί του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά για τον Τριαντάφυλλο

Survivor 4: Νέα κλίκα στους Μπλε με Ντάφυ - Αλέξη

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν σύντομα στο Survivor, αφού ο Τριαντάφυλλος μπορεί να αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο της εξόδου από το παιχνίδι ακολουθώντας το παράδειγμα του Πάνου Καλίδη, αλλά την ίδια ώρα η πιθανότητα ένταξής του στην μπλε ομάδα φέρνει και νέα δεδομένα, μιας και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια υποομάδα με επικεφαλής τον ίδιο και τον Αλέξη Παππά.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, άλλωστε, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και αυτή την εποχή μοιάζει να βρίσκεται σε ησυχία, αφού έχει αφήσει τις δύο τρέχουσες υποομάδες, του Τζέιμς και του Σάκη δηλαδή, να «σφάζονται» μεταξύ τους, ώστε να επωφεληθεί ο ίδιος και να συνεχίσει στο δρόμο για το έπαθλο.

Μια ακόμη κίνησή του, όμως, έδειξε πως απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον Τριαντάφυλλο, ώστε να προχωρήσουν μαζί, αφού μόνος του δεν μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Οι δυο τους, όμως, έχοντας αποδείξει πως διαθέτουν δυνατή στρατηγική και τρόπους να «ξεγλιστρούν» από δυσάρεστες καταστάσεις, θα μπορούσαν μαζί να ανατρέψουν τα δεδομένα στους «Μπλε» και να ηγηθούν της ομάδας... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Ο μπαμπάς μου με ψήφισε και τις πέντε φορές που ήμουν υποψήφια»

Survivor 4: Γι΄αυτό τον λόγο αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης

Share