Survivor 4 - Κόρο: «Ο Τριαντάφυλλος φυσικά και δεν θα φάει από τα ψάρια μου»

Συνεχίζεται η «απομόνωση» του παίκτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κόρο: «Ο Τριαντάφυλλος φυσικά και δεν θα φάει από τα ψάρια μου»

Ακόμα μια ψαριά που ο Κόρο δεν έδωσε να φάει ο Τριαντάφυλλος, μετά τον τσακωμό που είχαν για την «δωροδοκία»

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τον Γιώργο να βγάζει πολλά ψάρια και σαλάχια, ενώ τον βοήθησε και ο Κώστας Παπαδόπουλος, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος πως στον Τριαντάφυλλος δεν θα δώσει να φάει τίποτα!

Μια απαράδεκτη κίνηση από τον Κόρο αφού όπως και να έχει ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που και αυτός πεινάει παρά τις διαφορές τους.

Οι δηλώσεις του Κόρο για τον Ντάφι

Survivor 4: Νέα κλίκα στους Μπλε με Ντάφυ - Αλέξη

α πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν σύντομα στο Survivor, αφού ο Τριαντάφυλλος μπορεί να αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο της εξόδου από το παιχνίδι ακολουθώντας το παράδειγμα του Πάνου Καλίδη, αλλά την ίδια ώρα η πιθανότητα ένταξής του στην μπλε ομάδα φέρνει και νέα δεδομένα, μιας και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια υποομάδα με επικεφαλής τον ίδιο και τον Αλέξη Παππά.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, άλλωστε, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και αυτή την εποχή μοιάζει να βρίσκεται σε ησυχία, αφού έχει αφήσει τις δύο τρέχουσες υποομάδες, του Τζέιμς και του Σάκη δηλαδή, να «σφάζονται» μεταξύ τους, ώστε να επωφεληθεί ο ίδιος και να συνεχίσει στο δρόμο για το έπαθλο.

Μια ακόμη κίνησή του, όμως, έδειξε πως απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον Τριαντάφυλλο, ώστε να προχωρήσουν μαζί, αφού μόνος του δεν μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Οι δυο τους, όμως, έχοντας αποδείξει πως διαθέτουν δυνατή στρατηγική και τρόπους να «ξεγλιστρούν» από δυσάρεστες καταστάσεις, θα μπορούσαν μαζί να ανατρέψουν τα δεδομένα στους «Μπλε» και να ηγηθούν της ομάδας... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr