Survivor 4: Άσχημος τραυματισμός για Χριστίνα, Ελευθερία, Μπάρτζη

Μεταφέρθηκαν κατευθείαν στο νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Άσχημος τραυματισμός για Χριστίνα, Ελευθερία, Μπάρτζη

Δύσκολος φάνηκε να είναι ο σημερινός αγώνας του Survivor, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η Ελευθερία, η Χριστίνα και ο Νίκος Μπάρτζης.

Παρόλο που η ομάδα των Μπλε πήγε αποφασισμένη να νικήσει, αυτό φάνηκε να μην το ήθελε και πολύ η μοίρα, μιας και οι τρεις από τους παίκτες τραυματίστηκαν στα πρώτα 10 λεπτά.

Αρχικά, η Χριστίνα έπεσε και χτύπησε πολύ άσχημα όσο έτρεχε, ενώ αμέσως μετά ο Νίκος και η Ελευθερία -που έχει έρθει κοντά με τον Σάκη- χτυπήσαν τα πόδια τους. Και οι 3 πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο ενώ βρισκόντουσαν σε άσχημη κατάσταση.

Survivor 4 - Κολλητή Ελευθερίας: «Όταν της έγινε η πρόταση είπε ''θα πάω και θα νικήσω''»

Η κολλητή φίλη της Ελευθερίας Ελευθερίου μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για την παίκτρια που έχει απασχολήσει αρκετά στο Survivor.

«Όταν έγινε πρόταση στην Ελευθερία ήμουν μπροστά και είπε πως αν πάω θα νικήσω. Η αλήθεια είναι πως έχω εκνευριστεί αρκετά (που την αποκαλούν διπρόσωπη) θεωρώ πως αυτό που έκανε ο Αλέξης είναι άνανδρο και απαράδεκτος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε και στις δύο κοπέλες γιατί και στην Άννα Μαρία δημιούργησε πρόβλημα. Έχει όλα τα δίκια του κόσμου να τον αντιπαθεί και να τον ψηφίζει.» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή ο Κρις Σταμούλης που αποχώρησε, έκανε δηλώσεις και αποκαλύψεις για το παιχνίδι.