Survivor 4: Όταν ο Σάκης και η Μαριαλένα χόρευαν μπροστά σε όλους στο κέντρο της Αθήνας

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Όταν ο Σάκης και η Μαριαλένα χόρευαν μπροστά σε όλους στο κέντρο της Αθήνας

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται να είχαν μια πολύ όμορφη σχέση και μάλιστα ένα παλιό τους βίντεο που χορεύουν στο κέντρο της Αθήνας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι δύο παίκτες του Survivor φαίνεται να κρατάνε καλές επαφές και τους βλέπουμε να εκμυστηρεύονται διάφορα πράγματα ο ένας στον άλλον, μιας και δεν μπορούν να αφήσουν τόσο εύκολα την επί 2 χρόνια σχέση που διατηρούσαν μέχρι πριν λίγο καιρό.

Όταν μάλιστα ήταν μαζί, συνήθιζαν να δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά κοινές φωτογραφίες και βίντεο τους, ειδικότερα με διάφορα trends του tik tok.

Σε ένα από αυτά, το πρώην ζευγάρι χόρευε με ξέφρενους ρυθμούς στο κέντρο της Αθήνας μπροστά σε όλους, χωρίς να φαίνεται να πτοούνται ιδιαίτερα.

Όταν ο Σάκης και η Μαριαλένα χόρευαν μπροστά σε όλους στο κέντρο της Αθήνας

Survivor 4 - Φίλη Μαριαλένας: «Δεν θέλει τον Σάκη, έχει προχωρήσει τη ζωή της»

Η κολλητή φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εξήγησε πως η παίκτρια των Μπλε έχει προχωρήσει τη ζωή της και πως δε θέλει να τα ξαναβρεί με τον Σάκη τώρα που και οι δύο βρίσκονται στο Survivor.

H ίδια θεώρησε λογική την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είδε μπροστά της τον Σάκη στο παιχνίδι και τόνισε πως η κάθε γυναίκα στη θέση της θα έκανε το ίδιο. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Σάκης είχε κάτι με τη Χριστίνα, πριν μπει η Μαριαλένα στο Survivor.

"Από την ώρα που μπήκε ο Σάκης άρχισαν πάρα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και λογικό και επόμενο, έτσι. Τρεις μήνες η Μαριαλένα μέσα γνώρισε τα παιδιά γίνανε μια ομάδα όμως είχε αφίξεις περίεργες στο νησί.

Δεν είχαν κάνει μαζί την αίτηση με τον Σάκη. Όταν κάνεις την αίτηση δεν ξέρεις αν θα πας στην ίδια ομάδα με τον άλλο ούτε αν θα σε πάρουν.

Survivor Μαριαλένα Σάκης

Δεν ισχύει ότι η Μαριαλένα θέλει ακόμα τον Σάκη, έχει προχωρήσει την ζωή της, αυτό μπορώ να το πω ,το έχει πει και η ίδια. Η Μαριαλένα δεν μπήκε στο παιχνίδι για την προσωπική της ζωή αλλά για τις αθλητικές της ικανότητες και τις διακρίσεις της στον αθλητισμό.

Ο καθένας από εμάς αν ήταν εκεί δε θα μπορούσε να σκεφτεί λογικά. Το μυαλό θολώνει. Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα αν έβλεπα ξαφνικά τον πρώην μου, με την κοπέλα με την οποία τον άφησα πίσω. Η Μαριαλένα έφυγε για το Survivor, έχοντας στο μυαλό της ότι ο Σάκης είναι με τη Χριστίνα.

Όταν βλέπεις ένα οικείο πρόσωπο σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, εννοείται θα έρθεις κοντά του».