Survivor 4: Πέταξε τα «καρφιά» ο Παππάς - «Ο Κοψιδάς είναι ο χειρότερος παίκτης και των δύο ομάδων»

Τον «δίκασε» για τον βιγκανισμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Πέταξε τα «καρφιά» ο Παππάς - «Ο Κοψιδάς είναι ο χειρότερος παίκτης και των δύο ομάδων»

Ο Αλέξης Παππάς δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πετάξει τα καρφιά του για τους αντιπάλους του και αυτήν την φορά ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στο στόχαστρο του.

Ο ηθοποιός των Μπλε αφού πρώτα έκραξε για τα καλά τον Κόρο για την στάση του προς τον Τριαντάφυλλο, αμέσως μετά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον Γιώργο Κοψιδά.

Συγκεκριμένα, τον κατηγόρησε πως ενώ είναι βίγκαν, είναι άξιο απορίας και σχολιασμού να επιλέγει να έρχεται σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μάλιστα να απαιτεί να τρώει και το φακόρυζο των συμπαικτών του, με την πρόφαση των διατροφικών του επιλογών.

Μάλιστα, ανέφερε πως ενώ στην αρχή ήταν πολύ καλός αγωνιστικά, πλέον έχει πέσει και πως κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του χειρότερου παίκτη και των δύο ομάδων! Και αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, μιας και η σωματική του κατάσταση βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Survivor 4: Σοβαρό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Κοψιδάς

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να αντέξει ο Γιώργος Κοψιδάς και να μην αποχωρήσει από το Survivor. Από το επεισόδιο της Κυριακής (14/03) είδαμε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε τραγική κατάσταση! Οι λόγοι λίγο πολύ γνωστοί! Το γεγονός πως είναι ψηλός και στερείται κάποιες τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη αφού είναι vegan έχουν φέρει τον οργανισμό του σε οριακό σημείο!

Την Κυριακή λοιπόν είδαμε τον ηθοποιό να μην μπορεί καν να σταθεί στην μπάρα και ζήτησε να μην παίξει στη συνέχεια ενώ στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας βρέθηκε στο νοσοκομείο και τόνισε πως σοκαρίστηκε μόλις είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη!

Η αλήθεια είναι πως η σκέψη να αποχωρήσει όχι απλά του έχει περάσει από το μυαλό αλλά... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr