Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Επιστρέφει ο Κρις Σταμούλης

Σας το είχαμε πει!

Survivor 4: Επιστρέφει ο Κρις Σταμούλης
Survivor 17.03.2021 10:34
Από Youweekly Team

Τρίτη πρωί σας το γράψαμε ότι ο Ατζούν σκοπεύει να επαναφέρει παίκτες στο Survivor λόγω αρκετών οικειοθελών αποχωρήσεων που έχουν προκύψει και Τετάρτη πρωί έρχεται η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας από την εκπομπή Ευτυχείτε!

Αποκάλυψη για την επιστροφή του Κρις Σταμούλη στο Survivor

"Αυτό που θέλει ο ΣΚΑΙ και η Ατζούν Μίντια είναι να επιστρέψει ένας άντρας πίσω. Είναι ή ο Κρις ή ο Ταβλαδάκης, εγώ θεωρώ ότι είναι ο Κρις. Η τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι είναι ο Κρις. Πρέπει να είναι ένας από τους πιο κοντινούς παίκτες που έχει αποχωρήσει για να έχει την ταλαιπωρία των υπόλοιπων παικτών.", ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου.

Τι είχε δηλώσει ο Κρις όταν αποχώρησε από το Survivor

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο.

Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James.

Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον James. Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Πιστεύω πως τα γεγονότα που έγιναν θα τους δέσουν πιο πολύ.

Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Είναι στον χαρακτήρα του. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δε θα μπορούσε να τη δει ερωτικά.

Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγαινε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται. Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Chris Σταμούλης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 trailer 17/3: Σφαγή και στους Μπλε! Εκτός ορίων οι σχέσεις Ελευθερίου - Τζέιμς

Survivor 4: Ο Γιώργος Κόρομι παραβίασε κανονισμό του παιχνιδιού

Share