Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Ο Τριαντάφυλλος έχει βρεθεί στο στόχαστρο! Ας μην τον κρίνουμε τόσο αυστηρά»

«Όλοι έχουν πιεστεί με το θέμα του φαγητού»

Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Ο Τριαντάφυλλος έχει βρεθεί στο στόχαστρο! Ας μην τον κρίνουμε τόσο αυστηρά»
Survivor 17.03.2021 12:11
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου και μίλησε για το Survivor 4, σχολιάζοντας όλα τα τελευταία γεγονότα, ειδικά για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Τριαντάφυλλο και την Κόκκινη ομάδα.

Όσα είπε ο Κονδυλάτος για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4

«Για τον Τριαντάφυλλο και όσα είχα πει, δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Δεν είναι κακό παιδί ο Τριαντάφυλλος και δε θέλω να κρίνω έναν συμπαίκτη μου σαν να έχει μόνο μια πλευρά. Έχει προσφέρει πολύ στο σόου ο Τριαντάφυλλος. Προσπαθώ να κρατάω για καλές στιγμές, χωρίς να ξεχνάω όσα έγιναν.

Τώρα ζούνε μια κακή στιγμή στην ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει βρεθεί στο στόχαστρο, και τα παιδιά ίσως να έχουν θυμώσει μαζί του. Ας μην τον κρίνουμε τόσο αυστηρά. Το έκανα και εγώ.

Τον έχω ζήσει καλά τον Τριαντάφυλλο και θεωρώ ότι όλοι έχουν πιεστεί με το θέμα του φαγητού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Survivor 4 Κονδυλάτος για Τριαντάφυλλο

«Όσο έμενε η Ανθή στο παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες υπέφεραν»

εν μετανιώνω για όσα είπα για την Ανθή Σαλαγκούδη. Όσο έμενε η Ανθή στο παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας υπέφεραν. Δεν νιώθω πως ήμουν επικριτικός με την Ανθή διότι συνέβησαν πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω.

Όταν βγήκα προτεινόμενος μίλησα με όλους και έλειπε μόνο η Ανθή. Ανέβασα ένα βίντεο με σκοπό να φύγει η Ανθή από το παιχνίδι γιατί υπέφεραν οι υπόλοιποι. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν βοήθησε ο πατέρας της την Ανθή, αλλά ο στόχος μου ήταν να φάνε τα παιδιά. Ένας πατέρας βοηθάει το παιδί του με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί.

Εννοείται πως έχουν γίνει πράγματα που δεν γνωρίζετε, αλλά όποιος έχει μυαλό μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Θα μπορούσα να απαντήσω αλαζονικά και να πω πως δεν θέλω να μιλήσω για την Ανθή, αλλά δεν το κάνω. Σέβομαι ότι η Ανθή δεν θέλει να μιλάμε. Δεν μου αποκάλυψε ποτέ το λόγο που δεν μου μιλάει. Της εύχομαι να είναι καλά. Ήταν ένα παιχνίδι που τελείωσε και τα πράγματα προχωράνε», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η αποστομωτική απάντηση του Κονδυλάτου για το αν ξυρίζονται οι γυναίκες στο επίμαχο σημείο

Περικλής Κονδυλάτος: Η αινιγματική ανάρτηση του για το Survivor

Share