Survivor 4 - Ελευθερίου και Παππάς για Τζέιμς: «Δεν γίνεται να σηκώνεται μετά από 3 μήνες να πει ότι θα προσφέρει»

«Διατάζει και απαιτεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ελευθερίου και Παππάς για Τζέιμς: «Δεν γίνεται να σηκώνεται μετά από 3 μήνες να πει ότι θα προσφέρει»

Δεν άργησαν και πολύ για να επανέλθουν οι εντάσεις και οι καυγάδες στην καλύβα των Μπλε, με το μαγείρεμα να αποτελεί την αφορμή να γίνει ξανά άνω κάτω η ομάδα.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς ανακοίνωσε πως ο ίδιος και η Άννα Μαρία θα αρχίζουν να μαγειρεύουν από αύριο, χωρίς να μπουν στην διαδικασία πρώτα να το συζητήσουν, μιας και τον ρόλο του φαγητού τον είχε η Ελευθερία.

Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παίκτες, ο Τζέιμς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Κοψιδά, απαίτησε να φτιάχνει αυτός το φαγητό, κάτι που έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια, η οποία δήλωσε πως δεν γίνεται η τριάδα μετά από τρεις μήνες να σηκώνεται και να θυμάται ότι πρέπει να προσφέρει στην ομάδα.

Οργισμένος φάνηκε να ήταν και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος σημείωσε ο Τζέιμς διέταξε και απαίτησε να μαγειρέψει, ενώ μάλιστα ανέφερε πως οι συνεχόμενες νίκες του δεν του δίνουν το δικαίωμα να αποφασίζει αυτός τι θα γίνεται και τι δεν θα γίνεται στην ομάδα.

Survivor 4 - Φίλος Τζέιμς: «Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον»

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Ευτυχείτε επικοινώνησε με έναν πολύ καλό φίλο του Τζέιμς Καφετζή, τον Λέων Καλλιγά, ο οποίος εξήγησε ποιος είναι ο χαρακτήρας του πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor 4 και τόνισε πως στην έξω του ζωή, δεν τον έχει ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον.

Ο Λέων Καλλιγάς ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Τζέιμς δεν έχει πρόθεση να γίνει ειρωνικός αλλά οι εντάσεις που δημιουργούνται με τους συμπαίκτες του και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, πολλές φορές τον οδηγούν σε αυτό.

Επιπλέον είπε πως η στατιστική του είναι αυτή που τον φέρνει αντιμέτωπο με όλους, ακόμα και με τα μέλη της δικής του ομάδας, μιας και είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα πρώτος στους πίνακες.

«Θα ήθελα να μιλήσω για τον χαρακτήρα του Τζέιμς. Μόλις κάποιον τον γνωρίζει καταλαβαίνει αμέσως τις αρχές του. Είναι ένα παιδί που βάζει στόχους στη ζωή του και τους κατακτά. Το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα είναι πρώτος στους πίνακες στατιστικής, είναι και αυτό που τον φέρνει σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες τους και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Η ειρωνεία που έβγαλε, δεδομένου ότι ο Τζέιμς δεν έχει εμπειρία από τηλεόραση, ήρθε ως αντίδραση σε προκλήσεις που είχε από άλλους παίκτες. Έχει βγει λάθος στον κόσμο ο χαρακτήρας του Τζέιμς. Στην κανονική του ζωή δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον.

Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής

Πλέον βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση, απ' ότι πριν την ένταξη των νέων παικτών. Ο Τζέιμς δεν έχει πάει στο παιχνίδι για αυτοπροβολή. Αυτό φάνηκε και χθες, όταν είπε ότι έμαθε από «κάποια πουλάκια» πως δεν είναι αγαπητός παίκτης και απάντησε πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει τον χαρακτήρα του για να γίνει αρεστός στο κοινό», είπε χαρακτηριστικά.