Survivor 4 - Ντάφι: «Χαίρομαι που θα είμαστε υποψήφιοι μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, ο κόσμος θα μας κρίνει»

Το θεωρεί ευκαιρία για να τον διώξει από το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ντάφι: «Χαίρομαι που θα είμαστε υποψήφιοι μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, ο κόσμος θα μας κρίνει»

Σε μια επίθεση εναντίον του Γιώργου Κοψιδά μπροστά στην κάμερα του Survivor προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι είναι συνυποψήφιοι, χαιρόμενος που θα έχει την ευκαιρία να τον διώξει.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κίνηση του ηθοποιού να ζητήσει από την Νικολέτα να τον υποδείξει η ίδια ως υποψήφιο προς αποχώρηση, με το δεύτερο να αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι εκτός του αγωνιστικού του θέματος, ένας λόγος που επιθυμούσε να βρεθεί στον τάκο ήταν να «καθαρίσει» την «κόκκινη» παραλία από τον «Ντάφι».

«Χαίρομαι που θα είμαστε υποψήφιοι μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά, ο κόσμος θα μας κρίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, θεωρώντας το γεγονός αυτό μια καλή ευκαιρία, για να τον διώξει.

Survivor 4 - Ξάδερφος Τριαντάφυλλου: «Δε νομίζω να αποχωρήσει σήμερα! Έχει δυναμική»

Ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου, ο οποίος του μοιάζει και πάρα πολύ, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το γεγονός πως είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και σήμερα στο Survivor 4 θα παρακολουθήσουμε αν φύγει ή όχι από το παιχνίδι.

Ο τραγουδιστής είναι ένας παίκτης που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις λόγω κάποιων δηλώσεων που έχει έχει οι οποίες τον έχουν φέρει αντιμέτωπο και με τους συμπαίκτες του

ο ξάδερφος του ωστόσο, δεν πιστεύει πως είναι εκείνος που θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ από το Survivor 4. «Δεν νομίζω να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος. Από τα μηνύματα που είχαμε πάρει χθες. Νομίζω πως έχει μια καλή δυναμική. Εδώ το νησί τον ψηφίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, εμείς ήδη γνωρίζουμε ποιος θα αποχωρήσει απόψε. Έχουμε το όνομα!