Survivor 4 - αποκλειστικό: Η παραγωγή ζήτησε στον Κοψιδά να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση

Θα έφευγε έτσι κι αλλιώς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αποκλειστικό: Η παραγωγή ζήτησε στον Κοψιδά να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor να μην ήταν οικειοθελής στην ουσία όμως... ήταν! Τι θέλουμε να πούμε; Από την Δευτέρα σας είχαμε αποκαλύψει πως υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο ηθοποιός και έπειτα σε καθημερινή βάση σας ενημερώναμε για την υγεία του ηθοποιού, η οποία δεν βρισκόταν και στη καλύτερή της φάση!

Ο Γιώργος Κοψιδάς είχε πέσει αρκετά, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά! Η εντολή των γιατρών ήταν να αποχωρήσει από το Survivor, αφού η πίεσή του είχε φτάσει 9 η μεγάλη και 4 η μικρή και σε συνδυασμό με την ηλικία του αλλά και το γεγονός πως είναι vegan είχε σημάνει συναγερμό στο ιατρικό επιτελείο.

Η εντολή των γιατρών ήταν σαφής. Ο Γιώργος Κοψιδάς έπρεπε να αποχωρήσει και γι' αυτή την εξέλιξη φυσικά και είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και ο ίδιος και η παραγωγή! Τι συνέβη από εκεί και πέρα ώστε να μην υπάρχει οικειοθελής αποχώρηση και δημιουργήσει νέο πρόβλημα; Φυσικά να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η απόφαση της παραγωγής ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς να δοθεί υποψήφιος προς αποχώρηση από την Νικολέτα. Ο λόγος δεν ήταν για... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!