Survivor 4 - φίλος Κοψιδά: "Μπήκε για να δοκιμαστεί, ούτε για την δημοσιότητα ούτε για τα λεφτά"

"Ήξερε που πήγαινε και συμφωνώ ότι έκανε κάποια λάθη αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - φίλος Κοψιδά:

Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνοντας εντελώς αντίθετη με την αντίδραση του Γιώργου Κοψιδά στην αποχώρησή του φιλοξένησε μέσω skype στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης έναν καλό του φίλο, τον Γιώργο Αναγνωστόπουλου ο οποίος σχολίασε την συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και γενικότερα στον χαρακτήρα του ηθοποιού.

Ο σχολιασμός του Γιώργου για την αποχώρηση του Κοψιδά από το Survivor

"O Γιώργος είναι άνθρωπος της ψυχολογίας παρόλο που φάνηκε κάποιες φορές να επηρεάζει καταστάσεις. Ο Γιώργος ήταν αρνητικά επηρεασμένος από την ομάδα. Αυτό που κάνει κάθε μέρα διαλογισμούς κλπ δεν είναι τυχαίο, δεν είναι ψέμα το κάνει χρόνια.

Ήξερε που πήγαινε και συμφωνώ ότι έκανε κάποια λάθη, στο μόνο που θα τον δικαιολογήσω είναι στις συνθήκες που βιώνουν και ζούνε, δεν είναι ο μόνος απλά θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί πολύ από όλο αυτό.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μπήκε στο Survivor πραγματικά για να δοκιμαστεί, ούτε για δημοσιότητα ούτε για το οικονομικό κομμάτι. Έχει αλλάξει την διατροφή του, αυτό που γνωρίζω είναι ότι μπήκε για να δοκιμαστεί", είπε μεταξύ άλλων.

Η παραγωγή ζήτησε στον Κοψιδά να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Γιώργος Κοψιδάς είχε πέσει αρκετά, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά! Η εντολή των γιατρών ήταν να αποχωρήσει από το Survivor, αφού η πίεσή του είχε φτάσει 9 η μεγάλη και 4 η μικρή και σε συνδυασμό με την ηλικία του αλλά και το γεγονός πως είναι vegan είχε σημάνει συναγερμό στο ιατρικό επιτελείο.

Η εντολή των γιατρών ήταν σαφής. Ο Γιώργος Κοψιδάς έπρεπε να αποχωρήσει και γι' αυτή την εξέλιξη φυσικά και είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή και ο ίδιος και η παραγωγή! Τι συνέβη από εκεί και πέρα ώστε να μην υπάρχει οικειοθελής αποχώρηση και δημιουργήσει νέο πρόβλημα; Φυσικά να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η απόφαση της παραγωγής ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς να δοθεί υποψήφιος προς αποχώρηση από την Νικολέτα. Ο λόγος δεν ήταν για... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr