Survivor 4: Η παραγωγή του Ατζούν διαψεύδει τους μισθούς των παικτών

"Το ταβάνι σε παίκτη είναι 5.000 ευρώ ενώ υπάρχουν δυο τρία πρόσωπα που..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η παραγωγή του Ατζούν διαψεύδει τους μισθούς των παικτών

Τρομερό timing το Youweekly.gr με την Ατζούν Μίντια. Σήμερα που σας γράψαμε τον μισθό που παίρνει ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, σήμερα βγήκαν και ανέφεραν ότι δεν ισχύουν τα ποσά που ακούγονται! Μην αγχώνεστε δεν λέει για εμάς, εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πληροφόρηση κι ότι ότι σας δίνουμε ισχύει 100%...

Κανάλια και εκπομπές βγήκαν να διαψεύσουν που αναφέρουν κάτι εξωπραγματικά ποσά... Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης ο Χάρης Λεμπιδάκης βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα του Ευτυχείτε και ανέφερε πως η παραγωγή είναι έξαλλοι με τα όσα γράφονται.

Η διάψευση της παραγωγής για τις αμοιβές στο Survivor

"Είναι μια πληροφορία που πήρα εχθές το βράδυ, μια τα ξημερώματα μάλλον, που μίλησα με μηνύματα με άτομο από την παραγωγή της Ατζούν Μίντια γιατί είχα στείλει από εχθές το πρωί που είχε βγει στην δημοσιότητα ένα άρθρο με τις αμοιβές των παικτών, που γράφτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6 χιλιάρικα, ο Παππάς 5 ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη έπαιρνε 6.500 την εβδομάδα.

Από την εταιρεία παραγωγής πραγματικά είναι έξαλλοι που έχουν διαρρεύσει αυτές οι πληροφορίες και όπως μου είπε χαρακτηριστικά το άτομο που μίλησα και είναι γένος θηλυκού, μου είπε "λένε ότι θέλουν, δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά, μπορώ να σου πω υπεύθυνα ότι μόνο δυο τρεις παίκτες έχουν καλή αμοιβή που πράγματι υπάρχει απόκλιση με τους υπόλοιπους παίκτες". Το ταβάνι σε παίκτη είναι 5.000 ευρώ.

Δηλαδή υπάρχει ένας παίκτης που παίρνει 5 χιλιάδες ευρώ.", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Τέλος οι Κόκκινοι και οι Μπλε

Πρόκειται για κίνηση της παραγωγής του Survivor που αναμένεται να ξαφνιάσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είναι η πρώτη φορά στα χρονικά του παιχνιδιού που οι δύο ομάδες θα γίνουν μία τόσο σύντομα, με τους λόγους που οδήγησαν τον ΣΚΑΪ σε αυτήν την απόφαση να είναι αδιευκρίνιστοι.

Οι δύο ομάδες θα ενωθούν άμεσα και όχι λίγο πριν το φινάλε του κύκλου όπως συνηθίζεται και όπως περίμεναν οι περισσότεροι να συμβεί.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι φανατικοί θεατές του Survivor (και είναι πάρα πολλοί όπως μαρτυρούν τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης) τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς το πραγματικό παιχνίδι μετά την ένωση ξεκινάει.

Μια μάχη... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr