Survivor 4: «Ο Γιώργος Λιβάνης τις πρώτες μέρες δεν ήταν καλά με την είσοδο του Κατσούλη»

«Με την Μαριαλένα τώρα δεν ισχύει όλο αυτό με τον Σάκη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ο Γιώργος Λιβάνης τις πρώτες μέρες δεν ήταν καλά με την είσοδο του Κατσούλη»

Η σύζυγός του Πάνου Καλίδη , Λεάννα Μάρκογλου, βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για την αποχώρηση του από το Survivor 4 που έγινε οικειοθελώς. Ενώ, αναφέρθηκε και στην σχέση της Μαριαλένας με τον Γιώργο Λιβάνη, με τον οποίο γνωρίζεται.

Η αποκάλυψη για την αντίδραση του Λιβάνη με την είσοδο του Κατσούλη στο Survivor 4

«Με την Μαριαλένα τώρα δεν ισχύει όλο αυτό με τον Σάκη. Η κοπέλα είναι με τον Λιβάνη. Ξέρω ότι είναι μια χαρά τα παιδιά. Όποιος θα ήταν στη θέση του θα σφιγγόταν. Και εγώ άμα έβλεπα την πρώην δεν θα ήμουν ήρεμη. Τώρα είναι καλά ο Γιώργος, τις πρώτες μέρες όχι τόσο», αποκάλυψε στο πλατό.

Ενώ, συνέχισε για τον σύζυγό της: «Έρχεται σήμερα το απόγευμα. Μιλήσαμε εχθές το βράδυ με πήρε τηλέφωνο. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Μου είπε ότι υπήρχαν πολλές εντάσεις, ότι είχε γίνει πολύ ψυχοφθόρο, υπήρχαν πολλοί τσακωμοί και ίντριγκες να το πούμε έτσι, δεν άντεξε ψυχολογικά.

Θεωρώ ότι έχει μαλώσει έντονα μέσα στο παιχνίδι με τον Άλεξ, απλά δεν παίχτηκε. Κάποια σκηνή που είχα δει εκεί τον είδα πρώτη φορά να έχει νεύρα, γενικά είναι πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος.", είπε μεταξύ άλλων.

Η Μαριαλένα έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη, μέσω της παραγωγής

Ακόμα και τις ημέρες που δεν έχει Survivor γίνεται της αποκαλύψεως με διάφορα παρασκήνια! Πριν από λίγα λεπτά το Youweekly.gr σας αποκάλυψε ποιος είναι ο μισθός που παίρνει στο παιχνίδι ο πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, και τώρα το Πρωινό ανέφερε πως η Μαριαλένα έστειλε μήνυμα στον... αγαπημένο που έχει εκτός παιδιού, τον Γιώργο Λιβάνη!

«Έχει μεταφερθεί στον Γιώργο Λιβάνη από την Μαριάλενα μέσω της παραγωγής ότι είναι πολύ καλά μαζί του, να μην ανησυχεί. Δηλαδή ότι η Μαριαλένα έχει μεταφέρει στην παραγωγή να στείλουν ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη, το αγόρι της ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ανάμεσά τους, να μην ανησυχεί ότι έβαλαν μέσα τον Κατσούλη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.