Survivor 4: Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για τον Ασημακόπουλο! Τάσσεται υπέρ του

"Αδικείται κατάφωρα! Είναι ευαίσθητος, φιλότιμος και καλό παιδί!"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για τον Ασημακόπουλο! Τάσσεται υπέρ του

Η Σοφία Μαργαρίτη μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και λίγες εβδομάδες από το Survivor αλλά όπως φαίνεται παραμένει πιστή τηλεθεάτρια. Μάλιστα, με αφορμή τα όσα ακούγονται για τον συμπαίκτη της, Γιώργο Ασημακόπουλο, έκανε μια ανάρτηση γέρνοντας ξεκάθαρα προς το μέρος του και δικαιολογώντας την συμπεριφορά που έχει εκνευρίσει το κοινό.

Η ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη για την συμπεριφορά του Ασημακόπουλου στο Survivor

"Ευαίσθητος, φιλότιμος και πάνω απ' όλα ένα ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!

Θέλησα δημοσίως να τοποθετηθώ για τον Γιώργο μετά από όσα ακούγονται και γράφονται επειδή νιώθω οτι αδικείται κατάφωρα μιας και δεν υπάρχει ο αντίλογος.

Η πείνα, η εξάντληση, οι ακραίες καιρικές συνθήκες εντείνουν το νευρικό μας σύστημα και πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια την χειρότερη εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτο συνέβη σε όλους μας. Αυτό βλέπω να συμβαίνει και στον Γιώργο. Συμβαίνει σε όλους μας. Το παιχνίδι αυτό είναι έτσι δομημένο που αν δεν έχεις σφυρηλατηθεί στις δυσκολίες της ζωής μπορεί πολύ εύκολα να σε παρασύρει και να σε απορροφήσει. Ειναι όμως ένα παιχνίδι και θα τελειώσει και όλοι θα γυρίσουμε στην κανονική μας ζωή. Ολοι κάνουμε λάθη. Υπαρχει κανείς από εμάς που διεκδικεί το αλάθητο; Για αυτόν τον λόγο χρειάζεται να είμαστε επιεικείς και να διαβλέπουμε πίσω από την περίσταση.

Αλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε μεμονωμένα και μονταρισμένα γεγονότα. Χαίρομαι αφάνταστα που βλέπω ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός ανθρώπων που τον αγαπάει και τον στηρίζει. Στενοχωριέμαι όμως πολύ με όσους τον καταδικάζουν και τον έχουν στήσει στον τοίχο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να δικαιολογήσουμε τις αντιδράσεις των παιδιών και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται ο καθένας όπως μπορεί. Στηρίζω Κοκκινη Ομάδα μέχρι τέλους!! Στηρίζω Γιώργο Ασημακόπουλο μέχρι τέλους!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαργαρίτη για Ασημακόπουλο Survivor

Νέα κλίκα στους Κόκκινους - Η ημερομηνία της ένωσης

ναμένουμε πως και πως την ένωση των παικτών του Survivor ειδικά από την στιγμή που μάθαμε ποιος τραγουδιστής θα είναι εκεί για να τους ψυχαγωγήσει.

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η Έλενα Πολυκάρπου έκανε ένα spoiler για το Survivor. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος η πολυαναμενόμενη ένωση θα γίνει στις 11 Απριλίου.

«Η ένωση είναι στις 11 Απριλίου, τα άτομα που και ο Τριαντάφυλλος πλησιάζει είναι η Μαριάνθη, ο Παύλος και ο Κώστας».

Στη συνέχεια η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από το ρεπορτάζ της ανέφερε πως η νέα συμμαχία στην κόκκινη ομάδα θα είναι με τον Τριαντάφυλλο, τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Μαριάνθη Κάσδαγλη και τον Παύλο Γαλακτερό.