Survivor 4 - Κρις: "Με τον Αλέξη πήγαμε σε ένα δάσος για να βρούμε φρούτα"

Αγνώριστος εμφανίστηκε εντωμεταξύ στην Μαλέσκου...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κρις:

Το μεσημέρι της Τρίτης ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor, ο Κρις Σταμούλης, εμφανίστηκε στο πλατό του Love it και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις λύνοντας πραγματικά πολλές απορίες.

Μια από αυτές φυσικά ήταν και το γιατί είχαν φύγει με τον Αλέξη Παππά εκείνο το βράδυ από την καλύβα κι αν όπως γράφτηκε, έγιναν χοντρά σκηνικά όπως ξύλο...

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Κρις Σταμούλη για το Survivor

"Πήγαμε σε ένα δάσος να βρούμε τρόφιμα, καρύδες, φρούτα αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Αλλά ήταν από τα πιο ωραία, γιατί κάναμε μια ωραία βόλτα και ξεφύγαμε. Η υπόλοιπη ομάδα ένιωσε άσχημα γιατί νόμιζε ότι φάγαμε αλλά μετά εμείς την πληρώσαμε γιατί και μας είχαν στην μπούκα για πόσο καιρό και μας αφαίρεσαν προμήθειες άρα δεν τρώγαμε τίποτα.

Είχαμε την ποινή να μην φάμε στα δυο επόμενα αγωνίσματα. Για εμένα πονάει περισσότερο το να χάσεις έπαθλο φαγητού ή το να μην φας από το να είσαι προτεινόμενος προς αποχώρηση. Η πείνα είναι το μόνιμό μας άγχος.

Με τον Αλέξη απλά δέσαμε, γι' αυτό γίναμε και κολλητοί, περνούσαμε καλά. Ντάξει δεν είμαι ούτε παιδάκι ούτε άβουλο ον για να με παρασύρει κάτι.

Επιστρέφει ο Κρις Σταμούλης στο παιχνίδι;

Τρίτη πρωί σας το γράψαμε ότι ο Ατζούν σκοπεύει να επαναφέρει παίκτες στο Survivor λόγω αρκετών οικειοθελών αποχωρήσεων που έχουν προκύψει και Τετάρτη πρωί έρχεται η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας από την εκπομπή Ευτυχείτε!

"Αυτό που θέλει ο ΣΚΑΙ και η Ατζούν Μίντια είναι να επιστρέψει ένας άντρας πίσω. Είναι ή ο Κρις ή ο Ταβλαδάκης, εγώ θεωρώ ότι είναι ο Κρις. Η τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι είναι ο Κρις. Πρέπει να είναι ένας από τους πιο κοντινούς παίκτες που έχει αποχωρήσει για να έχει την ταλαιπωρία των υπόλοιπων παικτών.", ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου.