Survivor 4: Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Λιβάνη

Έχει πέσει πολύ ψυχολογικά μετά την είσοδο του Σάκη Κατσούλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Λιβάνη

Δύσκολες ώρες για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor 4, η οποία κατέρρευσε ψυχολογικά, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Είναι γνωστό πως ο Ατζούν, πριν από περίπου ένα μήνα, έβαλε στο παιχνίδι τον πρώην της τον Σάκη Κατσούλη, ώστε να ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που κατάφερε.

Το αρχικό σχέδιο του Τούρκου παραγωγού πέρασε, ωστόσο πλέον αρχίζει να φθείρεται παρότι ο ίδιος ο Ατζούν με κάποιες του ατάκες έριξε "λάδι στη φωτιά". Τα παιδιά φαίνεται πως είναι αλλού.

Ο Σάκης έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Ελευθερία Ελευθερίου και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τρελά ερωτευμένη με τον Γιώργο Λιβάνη.

Μάλιστα η Μαριαλένα φέρεται τις τελευταίες μέρες να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς σκέφτεται όλα αυτά. Η ίδια πιστεύει πως ο Γιώργος Λιβάνης θα έχει απογοητευτεί από όλα αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και θα νομίζει ότι έχει έρθει ξανά κοντά η ίδια με τον Σάκη!

Η Μαριαλένα πιέστηκε ψυχολογικά αμέσως μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη. Ήταν ένας καλός της φίλος που είχε έρθει κοντά. Τότε άρχισε να σκέφτεται διάφορα.... Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr