Ανθή Σαλαγκούδη: «Ήμουν δύσκολα επαγγελματικά πριν το Survivor! Το αποφάσισα σε 2 μέρες να πάω»

«Έχω ξανα δεχτεί πρόταση να παω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανθή Σαλαγκούδη: «Ήμουν δύσκολα επαγγελματικά πριν το Survivor! Το αποφάσισα σε 2 μέρες να πάω»

Το απόγευμα του Σαββάτου η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και φυσικά μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor.

Αρχικά η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, που επέστρεψα από το Survivor, που έφαγα!»

Ανθή Σαλαγκούδη για Survivor

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Νομίζω ότι φάνηκε στην αποχώρησή μου ότι δεν ήμουν και τόσο στενοχωρημένη. Προφανώς, κάποια παιδιά έχουν ως στόχο το έπαθλο και τον τελικό, εγώ δεν μπήκα με τέτοιες βλέψεις. Θα μου άρεσε να μείνω περισσότερο αλλά από κει και πέρα δεν έχει προλάβει να μου λείψει το Survivor».

Στη συνέχεια, και αφού αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και στις σχέσεις τους, δήλωσε ότι η πως καραντίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πάρει την απόφαση να μπει στο παιχνίδιτην οποία μάλιστα πήρε μέσα σε δύο μέρες.

Την ίδια στιγμή, η Ανθή αποκάλυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχεται πρόταση να πάρει μέρος στο ριάλιτι: «Έχω ξαναδεχθεί πρόταση από το Survivor που ούτε καν είχα ρωτήσει τότε τις συνθήκες. Δεν μπήκα σε τέτοια διαδικασία γιατί από την αρχή ήμουν πάρα πολύ αρνητική. Οπότε τώρα ρώτησα τα πάντα!».

Survivor 4: «Η Ανθή Σαλαγκούδη βρήκε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της»

Μια αποκάλυψη για την Ανθή Σαλαγκούδη έκανε η εκπομπή Ευτυχείτε και αφορούσε τα όσα έζησε μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, αφού όπως ειπώθηκε είχε δεχθεί 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Πουλόπουλος, δίνοντας μάλιστα, μερικά παραπάνω λεπτομέρειες.

«Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε το Instagram της ανοιχτό και όταν γύρισε βρήκε έξι χιλιάδες υβριστικά μηνύματα του τύπου όπου σε πετύχουμε θα….

Και εσύ και η οικογένειά σοy... σε σημείο που όταν επικοινώνησε με την αδερφή της έβαλε τα κλάματα και η Ανθή σκέφτηκε ότι συγκινήθηκε επειδή είχε καιρό να την δει... δεν μπορούσαν να της πουν τίποτα, ήξεραν ότι είχε δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα στην Ελλάδα... και ενημερώθηκε όταν ήρθε στην Ελλάδα τι συνέβαινε», αποκάλυψε.