Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Ντάφι: «Τρεις μήνες δεν έχει προσφερθεί και ασχολείται μόνο με το να προσφέρει ριάλιτι»

Η ετοιμασία του αλατιού έφερε ξανά τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Ντάφι: «Τρεις μήνες δεν έχει προσφερθεί και ασχολείται μόνο με το να προσφέρει ριάλιτι»

Για ακόμη μια φορά οι καυγάδες στην καλύβα των Κόκκινων έκαναν την εμφάνιση τους, αμέσως μετά την ήττα τους στον αγώνα επάθλου του Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος προσφέρθηκε να βοηθήσει και να ετοιμάσει το φαγητό, όμως η Ηλίας του αρνήθηκε, λέγοντας του πως το έχουν ήδη κανονίσει με τους υπόλοιπους.

Έτσι ζήτησε από τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βοηθήσει στην ετοιμασία του αλατιού, η οποία όμως ήταν κατά το ήμισυ ήδη έτοιμη, μιας και ο πρώτος είχε ξεκινήσει ήδη την διαδικασία.

Αυτό στάθηκε αφορμή λοιπόν για τον Ασημακόπουλο να ρίξει ξανά τα καρφιά του για τον Ντάφι, δηλώνοντας πως δεν έχει προσφερθεί καθόλου τρεις μήνες τώρα να βοηθήσει και το μόνο που τον απασχολεί είναι να κάνει ριάλιτι και σόου.

Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Ντάφι

Survivor 4: Άγριος καυγάς μετά το συμβούλιο και την αποχώρηση του Κοψιδά

Μετά την οργή που έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε για τον τρόπο που αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη για τον καυγά που δεν έδειξαν ποτέ - και ούτε πρόκειται φυσικά - οι κάμερες του παιχνιδιού.

Η Έλενα Πολυκάρπου μετέφερε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο που διαδραματίστηκε στον Άγιο Δομίνικο μετά την λήξη του συμβουλίου.

"Μετά το συμβούλιο όλοι οι παίκτες, οι Μπλε ξεχωριστά και οι Κόκκινοι ξεχωριστά φεύγουν με το πουλμανάκι που τους πηγαίνει στο σκαφάκι για να τους πάει στην παραλία. Πριν μπουν μέσα στο πούλμαν, ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που ουσιαστικά εξόργισε και τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο που του επιτέθηκαν πραγματικά, λεκτικά. Την ατάκα του Ντάφυ δεν την έχω μάθει ακόμα, αλλά ξέρω ότι έχει σχέση με την τελευταία ατάκα που είπε ο Κοψιδάς πριν αποχωρήσει ότι "εγώ δεν κάνω ριάλιτι".

Ο Τριαντάφυλλος μετά ζήτησε τον λόγο από τον Μπόγδανο που και καλά δεν τον στήριξε, δεν είπε κάτι κι εκεί έγινε άλλος καυγάς. Η μόνη που στήριξε τον Τριαντάφυλλο ήταν η Μαριάνθη.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.