Survivor 4: Γερμανού για Παππά - «Ο χαρακτήρας του δεν είναι αυτός που γνωρίζω εγώ»

Φήμες τους ήθελαν ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Γερμανού για Παππά - «Ο χαρακτήρας του δεν είναι αυτός που γνωρίζω εγώ»

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε μίλησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία αναφέρθηκε στο Survivor 4, το οποίο παρακολουθεί και εκείνη, έχοντας μάλιστα έναν παραπάνω λόγο. Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, μίλησε για τον καλό της φίλο Αλέξη Παππά.

Η Ναταλία, σχολίασε πως ο χαρακτήρας που δείχνει μέσα στο παιχνίδι δεν είναι αυτός, τουλάχιστον που γνωρίζει εκείνη και πως η πείνα βγάζει έναν άλλο.

«Με τον Αλέξη είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Δεν είναι ακριβώς αυτός ο χαρακτήρας του – αυτός που ξέρω εγώ – αυτός που είναι εκεί. Αλλά πολλές φορές όταν οι άνθρωποι πεινούν βγάζουν έναν άλλον χαρακτήρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως πριν περίπου έξι χρόνια υπήρχε έντονη η φημολογία πως Ναταλία Γερμανού και Αλέξης Παππάς είχαν σχέση κάτι που είχαν διαψεύσει. Ποιος κερδίζει ωστόσο σήμερα την ασυλία;

Το ξέσπασμα του Αλέξη Παππά το 2017 για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού

Με ενόχλησε γιατί ήταν ψέμα και στηρίχτηκε τόσο καλά, που φάνηκε σαν αλήθεια! Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τότε με έδειχναν να τη φιλώ στο στόμα, ωστόσο δεν ίσχυε. Αν εγώ ήμουν με τη Ναταλία και δεν ήθελα να γίνει γνωστό, υπήρχε περίπτωση να πάω στα μπουζούκια και να τη φιλήσω στο στόμα; Έκαναν το μοντάζ τους τα παιδιά, καλά το έκαναν, είναι η δουλειά τους, αλλά δεν ισχύει.

Η Ναταλία είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη γυναίκα, όμως δεν έχουμε κοινά σαν άνθρωποι που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε σχέση. Είναι φίλη μου, μου έχει σταθεί σε πολλά θέματα. Το ίδιο πιστεύω ότι έχω κάνει και εγώ σαν φίλος για εκείνην.

Από εκεί και πέρα με ενόχλησε γιατί το είδε και η μητέρα μου και απόρησε με το γεγονός ότι είδε φωτογραφίες μου με μια γυναίκα στα περιοδικά, από τη στιγμή που δεν της γνώρισα καμία από τις πρώην μου. Πιο πολύ με ενόχλησε που φάνηκε ότι έκρυψα κάτι από την οικογένειά μου, όχι επειδή μας είπαν ζευγάρι με τη Ναταλία, είχε πει στο περιοδικό People.