Survivor 4: Απίστευτες κατηγορίες για Μαριαλένα - Σάκη

"Αυτοί δεν χωρίσανε ποτέ, έκαναν ολόκληρο σενάριο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Απίστευτες κατηγορίες για Μαριαλένα - Σάκη

Ο κακός χαμός με τις αποκαλύψεις στο Survivor για την σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη (που έχουν έρθει πολύ κοντά τελευταία) και τα social έχουν πάρει φωτιά!

Ο κόσμος ξυπνάει και πιστεύει ξεκάθαρα πως ο Ατζούν έχει στήσει ένα παραμύθι ώστε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ πιστεύουν πως στο παιχνίδι έχουν βάλει και τον Γιώργο Λιβάνη ώστε να γίνει πιο πειστική η όλη φάση!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ απλά μόλις πέρασαν από κάστινγκ ήρθε στην παραγωγή η σκέψη να το παρουσιάσουν έτσι ώστε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης! Την άποψη αυτή ενισχύει και το γεγονός πως ποτέ ο Γιώργος Λιβάνης δεν έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λέει απλά πως υπάρχει ένα πολύ φρέσκο φλερτ ανάμεσά τους!

Μάλιστα ο Ατζούν όταν ρώτησε ξεχωριστά Σάκη και Μαριαλένα για την σχέση του, ο ένας είπε ότι έχουν χωρίσει πριν δύο μήνες και ο άλλος πριν έξι! Τι ισχύει και τι όχι δεν είμαστε σε φάση να ξέρουμε ή για να το λέμε καλύτερα δεν έχουμε αποδείξεις!

Κατηγορίες που έρχονται στη δημοσιότητα όμως αναφέρουν ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr